Ljepota

Ljepota

Centar Area – najugodnija relax zona u gradu

Ako ste još uvijek u potrazi za gradskom oazom mira u kojoj ćete se opustiti nakon napornog radnog dana, predlažemo da posjetite Areu – centar vitalnosti duha i tijela.

Ugodan i pomno osmišljen prostor omogućit će vam potpuno opuštanje i obnavljanje energije, a sve to s pogledom na maksimirsku šumu.

AreaIndividualizirani pristup svakom klijentu, profesionalnost i ljubaznost osoblja, posebnost tretmana i usluga, neuobičajena intimnost prostora, pogodnosti za članstvo uz cjelokupno pozitivno ozračje – glavne su odlike i prednosti Centra Area.

Osim pružanja konkretnih usluga i edukacije, misija centra Area je promicanje ravnoteže duha i tijela, poticanje pozitivne energije i samoosvještenja svakog pojedinca, kako bi živio i radio u miru i skladu sa sobom i svojom okolinom, svaki dan doživljavao kao nov izazov i osjetio radost postojanja.

Kako bi se oslobodili stresa i napetosti, Centar Area je za vas pripremio tehnike opuštanja poput meditacije i autogenog treninga.

Ako se pak želite opustiti i obnoviti svoju energiju Centar Area nudi najintimniji wellness u gradu! Na raspolaganju vam je Finska i infrared sauna, te jacuzzi – masažni bazen na terasi.

Poseban dio u ponudi Centra Area zauzimaju masaže. Birati možete između klasične, medicinske, sportske ili opuštajuće antistresne masaže. Na raspolagaju vam je i energetska masaža tijela, aroma i akupunkturna masaža, refleksoterapija stopala te anticelulitna masaža.

areaCentar Area koncipiran je tako da vam može ponuditi i vrhunsku uslugu njege lica i tijela uz najsuvremenije aparate koje danas postoje na tržištu.

  • Derma Art Sistem – Ovom najmodernijom tehnologijom postižu se vrhunski rezultati u cjelovitoj anticelulitnoj terapiji.
  • Venus New Life – New life metoda radi na principu elektrostimulacije koja ubrzava prirodne procese u tijelu kao što su kontrakcije mišića u kojima povećava aktivnost, probuđuje lokalni metabolizam i krvotok.
  • Presoterapija – Aparat koji služi za limfnu drenažu donjih djelova tijela, trbuha, stražnjice i nogu postiže zavidne rezultate.
  • Reviderm Skin Peeler – Na nježan i bezbolan način, aparat Reviderm Skin peeler u posve kontroliranim uvjetima, uz pomoć kristala aluminijeva oksida odstranjuje i uklanja gornji sloj kože.
  • Mikrodermoabrazija – Tretman koji se pokazao kao idealno rješenje kada su u pitanju akne, ožiljci od akni i operativnih zahvata, mrlje, sitne bore i strije.

Profesionalno educirano osoblje Centra Area omogućiti će vam da u najkraćem roku zablistate, zategnete svoje mišiće, podignete grudi, izglačate bore ili se trajno riješite celulita. Zapamtite, svako ulaganje u sebe višestruko će vam se isplatiti.

AREA
Centar vitalalnosti duha i tijela
Radno
vrijeme: 9.00 – 21.00
Bukovačka cesta 48
10000 Zagreb
Tel: +38512421217
       +38512421107
Fax:+38516118401
www.area.com.hr
e-mail: info@area.com.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo