Ljepota

Ljepota

Dermapen – što morate znati o anti-age tretmanu čiji su rezultati vidljivi već za nekoliko dana

Jedan od najpopularnijih anti-age tretmana u svijetu, osim što smanjuje bore, uklanja razne ožiljke i zateže kožu, ujedno potiče i prirodnu proizvodnju kolagena pa koža postaje vidljivo pomlađena!

Kako bismo postigli optimalne rezultate u pomlađivanju kože, posebno lica, često smo spremni na razne tretmane koji daju brze rezultate. 

No, dugoročno i najučinkovitije jest priuštiti sebi neinvazivne tretmane bez odlaska ‘pod nož’. U poliklinici Ritz Estetika zahvaljujući najnaprednijoj tehnologiji mogu se obaviti razna nekirurška zatezanja i podizanja lica te hidriranje kože skin boosterima – za vidljivo pomlađivanje lica, dekoltea i ruka u kratkom vremenskom razmaku, a evo što i žele da znate o ovom popularnom tretmanu:

1. Poticanje prirodne proizvodnje kolagena u koži

Dermapen – jedan od najpopularnijih anti-age tretmana na svijetu koji, osim što smanjuje bore i zateže kožu, istodobno potiče i prirodnu proizvodnju kolagena u koži te ona postaje vidljivo pomlađena. Dermapen tretmane preporučuje se raditi jednom mjesečno kroz nekoliko mjeseci, što znači da je sada idealno vrijeme da krenete s njim. Ovim se tretmanom na najbolji način stimulira stvaranje novog kolagena i elastina koji popravljaju razna oštećenja kože. Učinkoviti i precizni uređaj osmišljen je za pomlađivanje lica prirodnim putem jer potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te ujedno zateže i pomlađuje kožu. Primjenjuje se na sve dijelove tijela – lice, vrat, dekolte, šake, nadlaktice, leđa… Rezultati su vidljivi čak i nakon jednog dolaska na tretmana.

2. Microneedling – moćne i precizne mikroiglice

Ovaj hit tretman još se naziva i microneedling jer se obavlja uz pomoć vrlo preciznih mikroiglica, bez ikakvih kontraindikacija ili komplikacija. Naime, takve mikroiglice zapravo ne oštećuju kožu u doslovnom smislu nego naši živci na njihov podražaj šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i pojačanu proizvodnju kolagena i elastina. Te su mikroiglice izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, a u sekundi mogu napraviti i do 1600 mikroskopskih kanala – pa tako, primjerice, za tretiranje cijelog lica može biti dovoljno oko 20 minuta. Microneedlingom se aktivira prirodni mehanizam za samoobnavljanje kože, odnosno koža se potiče da se prirodnim procesom regeneracije sama pomlađuje. Automatizirani pokreti aparata, pri tome minimiziraju bol i neugodu, te osiguravaju brže vrijeme oporavka.

3. Tretman prikladan za sve tipove kože, čak i onaj najosjetljiviji

Najnoviji digitalni aparat Dermapen, s većim brojem tanjih iglica daje najbolje rezultate do sada, uz manji osjećaj nelagodnosti prilikom tretmana. Bezbolan je te stoga prikladan i za osobe najtanje kože. Trenutno poboljšava tonus kože i vidljivo je zateže već nakon samo jednog tretmana. Uz lijepi, prirodni sjaj koji pruža koži, ovaj tretman dodatno i sužava pore, te smanjuje hiperpigmentacije uz pomoć snažnog koktela hijaluronske kiseline, antioksidansa, vitamina i peptida. Isto tako djeluje i na duboke ožiljke od akni i raznih trauma kože te strije.

Top 10 tretmana za regeneraciju kože koji daju odlične rezultate

Ordinacija.hr

Foto: Arhiva

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo