Ljepota

Ljepota

Dočekajte ljeto bez dlačica! Isprobajte trajnu depilaciju u salonu Idol Plus!

Toplo vrijeme samo što nije zakucalo na naša vrata! Drage dame, jeste li spremne za odjevne predmete koji otkrivaju dijelove tijela bez suvišnih dlačica? Ako još uvijek niste krenule u borbu s upornim malim napastima, krajnje je vrijeme da isprobate trajnu depilaciju u salonu Idol Plus!

kDepilacija je za mnoge nezaobilazan ritual u njezi tijela i stvar osobne higijene. Odstranjivanje dlačica je jedan od najneugodnijih tretmana u procesu uljepšavanja, stoga ne čudi da se u zadnje sve više žena odlučuje na trajno odstranjivanje dlačica.

Zašto izabrati trajnu depilaciju IPL-om?

IPL metoda naziva se još fotodepilacija koja radi na principu viševalnog svjetla visoke energije tako da aparat lakše “registrira” deblju i tamniju dlaku. IPL metoda sasvim je bezbolna, brža je od trajnog uklanjanja laserom i nema popratnih pojava poput crvenila i prištića, pa nakon depilacije nije potrebna dodatna njega.

j

Kako radi IPL?

Zagrijavanjem folikule (korijena) dlačice pri temperaturi od 70, dlačica se u svojoj anogenoj fazi (fazi rasta) vrlo lako uklanja.

Potrebno je napraviti 6 tretmana u kontinuitetu, s preporučenim razmakom od minimalno 10 do maksimalno 30 dana. Razmak ovisi o preporuci. Nakon 6 tretmana možete očekivati 70-80% trajno uklonjenih dlačica, a za sve daljnje tretmane ne postoji određeni vremenski razmak u kojem se oni rade, već su individualni.

j“Tretmani trajne depilacije ne uspijevaju kod vrlo malog broja žena. Riječ je o damama koje imaju vrlo svijetli ili pak narančasti korijen dlake. S druge strane, što je dlaka tamnija, to ćemo tretmanima postići bolje, dugotrajnije rezultate. LPL aparatom vrlo učinkovito uklanjamo i virusne bradavice te razne pigmentne promjene na rukama i licu s vrlo minimalnim oštećenjem tkiva”, naglašava Ivanka Zdilar, vlasnica salona Idol Plus.

Potrebno je također naglasiti da polarizirana svjetlost ima sposobnost revitalizacije stanice tako da nema nikakvih popratnih pojava.

IPL se može primjenjivati na svim dijelovima lica i tijela kako kod žena tako i kod muškaraca.

Više informacija potražite na www.idolplus.hr ili putem Facebook stranice Idol Plus beauty centar.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo