Ljepota

Ljepota

Dr. Bezz sensitive linija za dvostruku zaštitu od komaraca i ostalih insekata

Proizvodi ugodnog citrusnog mirisa i ne sadrže DEET !

Dr. Bezz sensitive linija za dvostruku zaštitu od komaraca i ostalih insekata sadrži tri proizvoda namijenjena zaštiti osjetljive kože djece i odraslih, stvorena na osnovi pažljivo odabranih sastojaka i bez dodatka alkohola. Pruža višesatnu zaštitu od uboda insekata zahvaljujući optimalnoj kombinaciji prirodnih i sintetskih repelenata.

Dr. Bezz sensitive krema prirodnog je porijekla, na osnovi eteričnih ulja geranija i limunske trave, s dodatkom glicerina i bez dodatka sintetskih repelenata. Ugodna je mirisa, ne masti kožu, lako se razmazuje i brzo upija. Nježnu kožu beba i djece krema učinkovito štiti od komaraca i insekata, istodobno djelujući i kao krema za njegu.

Dr. Bezz kremu ravnomjerno nanesite na dijelove tijela koje želite zaštiti od insekata izbjegavajući pri tome područje oko usta i očiju. Krema sadrži isključivo prirodne sastojke i sigurna je za primjenu od najranije dječje dobi.

Dr. Bezz sprej Sensitive (bez alkohola ) pruža učinkovitu zaštitu od komaraca i drugih insekata (muha, krpelja, osa i pčela). Dr Bezz sprej nježna je emulzija blaga mirisa prirodnog podrijetla koja pruža učinkovitu zaštitu od insekata nekoliko sati. Lako se upija, ne masti i ne nadražuje kožu. Pogodan je i za djecu stariju od dvije godine. Prije upotrebe proizvod promućkati te ravnomjerno nanijeti na kožu izbjegavajući područje oko usta i očiju. Ne nanositi na oštećenu kožu!

Dr. Bezz roll-on Sensitive (bez alkohola) pruža učinkovitu zaštitu od komaraca i drugih insekata (muha, krpelja, osa i pčela). Nježna je emulzija blaga mirisa prirodnog podrijetla koja pruža učinkovitu zaštitu od insekata nekoliko sati. Lako se upija, ne masti i ne nadražuje kožu. Pogodan je i za djecu stariju od dvije godine. Prije upotrebe proizvod promućkati te pomoću rollona ravnomjerno nanijeti na kožu izbjegavajući područje oko usta i očiju. Ne nanositi na oštećenu kožu!

Roll on i sprej pojačani su dodatkom provjerenih repelenata ICARDIN-a i IR3535, koji garantiraju sigurnost i dugotrajnu zaštitu.

Dostupan u ljekarnama

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo