Ljepota

Ljepota

Inovativni Bocassy proizvodi koji prate specifične zahtjeve kože

Inovativni Bocassy proizvodi u potpunosti prate lifestyle suvremene žene bilo da se radi o djevojkama ili damama zrelije dobi.

Inovativni Bocassy proizvodi u potpunosti prate lifestyle suvremene žene bilo da se radi o djevojkama ili  damama zrelije dobi. Svi proizvodi prate specifične zahtjeve kože te su razvijeni i prilagođeni kako bi baš svaka žena zablistala u svojoj prirodnoj ljepoti. Razvojni tim laboratorija Bocassy tako dovodi u ravnotežu istančane potrebe kože kombinacijama raznih inovativnih aktivnih sastojaka koji sinergijskim djelovanjem povoljno utječu i poboljšavaju kvalitetu kože.

Bocassy proizvodi kroz cijeli proces od ideje do finalnog proizvoda na polici prate vrijednosti koje su osnova svih proizvoda:

  1. beskompromisna kvaliteta i vrhunska učinkovitost dokazana na derma-institutima te posvjedočena tisućama zadovoljnih korisnica;
  2. korištenje prirodnih sastojaka kako bi očuvali zdravlje kože i omogućili maksimalnu apsorpciju aktivnih i hranjivih sastojaka te poštovali eko-sustav;
  3. izbjegavanjem štetnih i jeftinih sirovina koje imaju loš utjecaj na kožu, poput parabena, silikona, mineralnih ulja, parafinskih ulja, umjetnih boja, sintetskih mirisa, propylene glycola,  SLS-a te ostalih sirovine koje dodatno umaraju kožu, začepljuju pore te negativno utječu na njen oporavak;
  4. poštujemo eko sustav koji nas okružuje tako da tehnološki procesi te sama testiranja proizvoda ni na koji način negativno ne utječu na okoliš niti na druga živa bića. Testiranja se ne provode na životinjama.

Proizvodi su podijeljeni u 4 skupine kojima pogađaju određene specifičnosti kože i zahtjeve korisnica:

RESILIENCE & RECHARGE

Linija koja djeluje na pojačanu čvrstoću kože i hidrataciju. Svojim vitaminskim i antioksidativnim biljnim aktivnim sastavom proizvodi ove linije kožu dokazano učvršćuju, podižu razinu hidratacije čak preko 40% te dugoročno odgađaju znakove starenja kože.
Proizvodi iz Resilience&Recharge linije namijenjeni su njezi normalne i mješovite kože, te korisnicama iznad 20 godina starosti, a to su: Lagana dnevna krema, Hidratantna noćna krema, Serum

NOURRISSANTE

Nutritivna linija is Bocassy asortimana sadrži dva osnovna proizvoda (Hranjiva dnevna i Hranjiva noćna krema) koje kao glavnu zadaću imaju dubinsku njegu, smanjenje vidljivih bora i općenito podizanje tonusa kože. Bogati biljnim uljima i ekstraktima te vitaminima Nourrissante proizvodi iznimno su pogodni za njegu zrele, suhe kože i beživotne kojoj je neophodna dubinska hidratacija i vrhunski anti-age tretman kako bi izgledala pomlađena i svježa.

Ovi proizvodi idealni su za korisnice iznad 40 godina starosti, za suhu kožu te kao izuzetno kvalitetna njega u zimskim uvjetima.

CONTOUR REDEFINITION

Bocassy-jev anti-age serum svakako je jedan od onih proizvoda koji udovoljava specifičnim zahtjevima kože te izazovima stresa uzrokovanim modernim načinom života. Raspon djelovanja ovog proizvoda toliko širok da pogađa istovremeno sve uvjete anti-age njege. Contour redefinition serum sadrži visoki udio probiotika, hijaluronske kiseline te drugih vrijednih aktivnih tvari poput linolne kiseline, fosfolipida, wakame alge, jojobe, ulja avokada i mnogih drugih koji sinergijski djeluju na definiciju kontura kože od učvršćivanja, podizanja elastičnosti, do smanjenja bora na licu i podizanja razine hidratacije. Bocassy Anti Age Serum djeluje u 2 dimenzije – uspješno smanjuje vidljivost postojećih znakove starosti te odgađa pojavu novih.

Radi svojeg širokog spektra djelovanja te dokazanih anti-age učinaka ovaj serum prepoznat je od tisuća korisnica te ocijenjen kao “spektakularan”.

  • Namijenjen je korisnicama od 35 godina starosti neovisno o tipu kože nadalje kao prevencija i saniranje pojave znakova starosti kože.
  • Radi svojeg širokog spektra djelovanja te dokazanih anti-age učinaka ovaj serum prepoznat je od tisuća korisnica te ocijenjen kao spektakularan.
  • Namijenjen je korisnicama od 35 godina starosti nadalje kao prevencija i saniranje pojave znakova starosti kože.

MAX MOISTURIZER

Linija Max Moisturizer su proizvodi hidratantne formule namijenjeni specifičnim potrebama i zahtjevima čak i kože sklone iritaciji. Proizvodi ne sadrže parfeme te agresivne sastojke koji smetaju ili iritiraju neke od nas, a zaštita i regeneracija kožne barijere ključna je funkcija ovih proizvoda. Osnovna zadaća ove linije potpomognuta mliječnim peptidima i linolnom kiselinom jest zaštita kožne barijere kako bi se hidratacija zadržavala u koži i tako spriječila crvenilo i dehidraciju.

Proizvodi su namijenjeni svim korisnicama čija je koža podložna reakcijama, crvenilu ili pretjeranom isušivanju, te koje žele proizvode bez parfema, tj. neutralnog mirisa.

Bocassy također u svojoj liniji ima proizvode za čišćenje pod nazivom CLEAN&TONE.
Proizvodi za čišćenje lica kreirani su za skidanje šminke i toniranje kože. Tako Micelarna voda osim temeljitog skidanja šminke i uklanjanja nečistoća nakupljenih kroz dan izrazito nježna i hranjiva u svom sastavu. Sastojci poput hijaluronske kiseline, ružine vodice i ginsenga samo su neki od sastojaka koji hidratiziraju i njeguju kožu. Biljni tonik namijenjen je dubinskom čišćenju i toniranju kože, a ne sadrži mirise ni parfeme.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo