Inovativni i prirodni proizvodi koji štite vaše intimno zdravlje - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Inovativni i prirodni proizvodi koji štite vaše intimno zdravlje

Pad imuniteta, stres, uzimanje puno različitih lijekova, posebno antibiotika te često mijenjanje partnera može poremetiti ravnotežu vaginalne flore. Do poremećaja može doći u bilo kojoj životnoj dobi.

Sve što narušava pH ili bakterijsku ravnotežu rodnice može vrlo lako dovesti do infekcije

Lactobacillus kao “dobra” bakterija štiti vaginalnu floru lučenjem mliječne kiseline i vodikovog peroksida.

Mliječna kiselina osigurava pH 3,8-4,2, koji je idealan za razmnožavanje laktobacila, a istovremeno usporava rast gljivica i drugih bakterija.

Acidosalus proizvodi bazirani su upravo na bakteriji Lactobacillus acidophilus koja je izrazito djelotvoran prirodni antibiotik koji sprječava rast i razvoj različitih bakterija i gljivica, na primjer Salmonellae Shigellae, Esherichia coli i drugih enteropatogenih bakterija, te posebno gljivicu Candidu albicans.

Korištenjem Acidosalus proizvoda zaštiti ćete i obnoviti vaginalnu floru i smanjiti vaginalne i urinarne infekcije od različitih bakterija, virusa i gljivica.

Inovativna i prirodna formulacija ovim proizvodima donijela je brojna svjetska priznanja i uvrstila ih među najbolje na tržištu.

Acidosalus® forte –nadopunjuje prehranu s tvarima koje se putem normalnog unosa hrane ne dobiva u dovoljnoj količini. Tako povećava opću otpornost organizma na stresne vanjske utjecaje i pomaže u održavanju pravilnih fizioloških funkcija organizma. Acidosalus® forte sadrži inulin, te kulture bakterija koje se prirodno nalaze u probavnom sustavu, tzv. dobre bakterije. Njihova koncentracija je min 10 exp.9 cfu/mL pripravka.

Sadrže: kravlje mlijeko, češnjak, beta glukan, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis

Acidosalus® Vaginalni probiotik– koristi se za prevenciju i pomoć pri liječenju vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama (E. coli, Proteus), virusima (HPV-virus) i gljivicama (Candida albicans); u zaštiti vaginalne sluznice, održavanju ravnoteže vaginalne flore, trenutno uklanjanje vaginalne suhoće, u prevenciji i liječenju kolpitisa, uzrokovanog Candidom, te prevenciji rekurentnih urinarnih infekcija.  Može se koristiti i u trudnoći. 

Sadrži: Kravlje mlijeko, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, beta glukan

Acidosalus Vaginalete – primjenjuju se u terapiji akutnih i kroničnih vaginalnih infekcija uzrokovanih različitim bakterijama, virusima i gljivicama kao što su Escherichia coli, Proteus,HPV virus, Candida albicans te kod drugih poteškoća koje može izazvati oslabljeni imunitet, stres ili antibiotici. Može se koristiti i u trudnoći.

Sadrži: Gospinu travu, čajevac, ulje češnjaka, propolis, beta glucan, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus

Acidosalus gel za intimnu njegu-koristi se za svakodnevno održavanje higijene intimnog područja tijela. Kombinacija probiotičkih bakterija i biljnih mješavina održava prirodnu pH vrijednost sluznice, osigurava zaštitu i ravnotežu vaginalne flore, te štiti od vaginalnih infekcija.

Sadži: Konopljika, eukaliptus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo