Izvanredan ten uz pomoć prirode

Žena, koža, lice, portret, pogled, Shutterstock 117177337

Hladno vrijeme, niske temperature, vjetar te ostale vremenske nepogode što dolaze sa zimom suše i oštećuju našu kožu. Prirodna ulja najbolji su dodatak njegi kože lica i tijela jer hidratiziraju i štite.

Dolaskom zime njegu kože treba prilagoditi štetnim vanjskim utjecajima. Klasična njega lica i kože u obliku pilinga i neagresivnih proizvoda u kombinaciji s laganim fluidima i kremama za hidrataciju nedovoljni su saveznici u revitalizaciji beživotne i blijede kože koja ne pokazuje nikakve simptome života. Kreme koje su hranjive i bogate najčešće su koži preteške pa ju opterećuju i zatvaraju pore. Zimsku kožu je potrebno oživjeti i potaknuti da zabljesne. U njezi zimske kože mjesto ustupite prirodnim uljima čija svojstva su jednako hranjiva kao sastojci krema, a puno su lakša te imaju veću sposobnost prilagodbe različitim problemima i tipovima kože.

Bio - Oil tretman za kožu od suhog ulja brzo se upija i trenutno vraća sjaj oštećenoj koži, a posjeduje i anti-age te protuupalni učinak. Nježno djelovanje prirodnih sastojaka dubinski oporavlja sve tipove kože, bilo da je masna i suha, jer obje vrste su u riziku od dehidracije.

Ulja prodiru u kožu dublje od klasičnih krema, spaja se s prirodnim masnim slojem kože i tako održava stabilnost i vlagu bez ostavljanja masnih tragova. Bio - Oil ulje je višenamjensko, može se koristiti na cijelom licu i tijelu, pronaći ćete ga u ljekarnama gdje ćete uz njega ovu zimu na poklon dobiti i toaletnu torbicu kako bi uz sebe imali svu njegu potrebnu za predivnu kožu tijekom cijele zime.

 Prati nas na Viber Public Chatu!