Ljepota

Ljepota

L`Erbolario mlijeko za čišćenje beba njeguje kožu mališana!

Svi se možemo složiti u jednome: djeca su neodoljiva takva kakva jesu i nije im potrebna dodatna kozmetika da budu lijepa.

Za prve korake u njezi potrebno je tek par osnovnih proizvoda, doduše posebno formuliranih, obzirom da se koža do puberteta (iako je histološki potpuna) uvelike razlikuje od kože odraslih. 

lL`Erbolario je iz svog idealnog vrta odabrao najnježnije cvijeće, najlaganije mirise, najblaže ekstrakte i ulja kako bi formulirao proizvode koji poštuju posebno krhku novu kožu. Čistoća i zaštita tako su ugodne i iznad svega sigurne.

Mlijeko za čišćenje za bebe

S kamilicom i crnim sljezom
Kremasto i iznimno nježno mlijeko za čišćenje neutralnog pH obogaćenog omekšavajućim, hidratantnim i hranjivim elementima.
Između kupki postoje brojne prilike kad se koža bebe mora očistiti, npr. brojna prematanja pelena!

Mlijeko za čišćenje za bebe iznimno je praktično, olakšava radnje i pomaže pri sprječavanju mogućih problema kod tradicionalnog čišćenja: pridonosi održavanju netaknutog hidrolipidnog sloja kože i bori se protiv agresivnih učinaka urina sprječavajući crvenilo i iritacije.

Sigurnost i kvaliteta za bebu

l

Svi L`Erbolario proizvodi namijenjeni najmlađima ispunjavaju posebne zahtjeve nježne i osjetljive kože novorođenčadi. Njihovi sastojci imaju najviši stupanj čistoće i apsolutnu kvalitetu.

Priprema i pakiranje se izvode prema strogim odredbama higijene, a svaka je čestica podvrgnuta pažljivim mikrobiološkim i fizikalno-kemijskim ispitivanjima koja jamče neprestanu kvalitetu i stabilnost.

Stroga klinička ispitivanja provedena na Sveučilištu u Pavii dokazala su optimalnu toleranciju kože za svaki od proizvoda iz linije.

Više informacija potražite na www.erbolario.com

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo