L`Erbolario trio za kupanje beba - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

L`Erbolario trio za kupanje beba

S obzirom da su osjetljive i delikatne u svom razvoju, našim bebama treba posebna njega kože.

L`Erbolario je iz svog idealnog vrta odabrao najnježnije cvijeće, najlaganije mirise, najblaže ekstrakte i ulja kako bi formulirao proizvode koji poštuju posebno krhku novu kožu. Čistoća i zaštita tako su ugodne i, iznad svega, sigurne.

Pravilo da se bebe trebaju kupati svakoga dana nije potrebno slijediti. Dok ne navrše godinu dana frekvencija kupanja može se prilagoditi ako dijete voli toplinu i pokrete vode, odnosno ukoliko ga to zabavlja i opušta. U suprotnom se kupanje kao postupak higijene može slobodno provoditi jednom tjedno.

Bebina koža je uvelike drugačija od kože odraslih – nije toliko masna jer nema lojnih žlijezda, a iako se obilno znoji gotovo je bezmirisna. Također, koža naših najmanjih je osjetljivija na djelovanje vanjskih faktora jer je tanja, što ju čini ranjivom. Potrebno ju je nježno tretirati, a njezi beba posvetiti veću pažnju posebnim proizvodima koji nisu preagresivni.

Pjena za kupanje za bebe

  • S rižom i crnim sljezom

Posebna osjetljivost dječje kože koja još nije razvila obrambeni sustav prisiljava nas koristiti posebna sredstva za čišćenje. Strogo prirodna pjena za kupanje formulirana je na iznimno nježnoj bazi za čišćenje: sastoji se od prirodno deriviranih elemenata i onih čije su podrijetlo šećeri.

Obogaćena je proteinima riže koji na koži tvore film koji je štiti od iritansa te sluzi sljeza s njenim poznatim omekšavajućim svojstvom. Nekoliko žličica pjene u toploj vodi stvorit će meku i blago mirisnu pjenu koja čisti izuzetno nježno i ostavlja ugodan osjećaj dobrostanja i čistoće.

Šampon za bebe

  • S rižom i crnim sljezom

Iznimno nježan i blag šampon koji ne nadražuje oči vaše bebe i poštuje njenu svilenkastu kosu. Nježno pere bez utjecaja na sebum koji štiti vlasište i koji je u prvim godinama života još uvijek oskudan.

Lerbolario za bebe

Bijela pjena za bebe

  • Nježno sredstvo za pranje tijela i kose s jabukom i crnim sljezom

Pripremite puno lagane pjene u kojoj mogu plivati plastične patkice za igru s mjehurićima i za otkrivanje duginih boja… ali i za temeljito pranje osjetljive i krhke bebine kose s potpuno prirodnim djelovanjem (surfaktanti glukoze i kokosa) obogaćenim zaštitnim, smirujućim i omekšavajućim svojstvima riže, jabuke, crnog sljeza i maslinovog ulja.

Svojim najmlađima priuštite samo ono najbolje iz prirode! Više informacija potražite na www.erbolario.com

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo