Ljepota

Ljepota

Livariz: Riješite se proširenih vena u samo 6 tjedana!

Livariz, novi kozmetički proizvod, smanjuje vidljive znakove proširenih vena i kapilara te sprječava njihovo ponovno pojavljivanje!

Livariz je novi kozmetički proizvod koji je razvila francuska farmaceutska tvrtka Eternelle Pharma. Smanjuje vidljive znakove proširenih vena i kapilara te sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

Livariz – sprej i krema

Livariz se sastoji od dva proizvoda – spreja i kreme. Nije riječ o kremi koja prikriva, već kozmetičkom tretmanu koji pomaže smanjiti i spriječiti pojavu proširenih vena i kapilara. Livariz vam daje osjećaj olakšanja zbog otečenih i teških nogu te smanjuje oticanje i žarenje, grčeve i trnce u nogama, poboljšavajući mikrocirkulaciju.

Već u prvih tjedan dana osjetit ćete olakšanje u nogama! Prvi rezultati s Livarizom počinju se primjećivati već nakon drugog tjedna korištenja, a u šest tjedana rezultat će biti: lijepe i seksi noge koje izgledaju zdravo! Sve to bez operacije i bez korištenja lijekova ili drugih opasnih proizvoda.

Kako Livariz djeluje?

Livariz se temelji na kriogen tehnologiji: ubrzava protok krvi i snižava temperaturu tretiranog područja. Zahvaljujući “led efektu”, u trenutku se osjeti olakšanje u nogama, što daje osjećaj svježine. Također ga možete koristiti i nekoliko puta dnevno za osjećaj svježine i olakšanja u nogama. Sprej je u kombinaciji s kremom, koja djeluje u dubinu stjenke arterija, kako bi se uklonile proširene vene i kapilare te spriječio nastanak novih.

Livariz

Kako se Livariz koristi?

Sprej raspršite po nogama i gležnjevima iz udaljenosti približno 15-20 centimetara. Nanesite ga na najkritičnije dijelove i potom razmažite na površini kože, gdje su proširene vene najviše vidljive. Proizvod možete nanositi oko dva puta dnevno, preporučljivo je ujutro i navečer. Nakon nanošenja proizvoda osjetit ćete lagano hlađenje na koži, što je sasvim normalno.

Umjerenu količinu kreme nanesite na noge i gležnjeve te nježno masirajte potkoljenice, od gležnjeva do koljena. Kremu nanosite na područje na koje ste prethodno raspršili Livariz sprej. Jedno pakiranje dostatno je za dva do tri tjedna korištenja.

Proizvode možete naručiti pozivom na broj 052-630037.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo