Ljepota

Ljepota

MERZ SPEZIAL linija – jer istinska ljepota dolazi iznutra

Sanjate o bujnoj kosi, glatkoj i mekanoj koži te čvrstim i zdravim noktima? MERZ u suradnji s portalom Ordinacija.hr i Večernjim listom osmislili su nagradni natječaj koji će ostvarit sve vaše snove!

Spremni ste zablistati? Ispunite naš obrazac na dnu članka, u par riječi opišite što mislite o MERZ SPEZIAL proizvodima te priložite sliku kupljenog računa Merz proizvoda, koji su dostupni u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Koje vas nagrade čekaju?

  • tri čitatelja s najboljim odgovorima nagradit ćemo adrenalinskim vikendom u Pine Beach Resortu Pakoštane
  • osim tri najbolja odgovora, 20 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo s 20 poklon-paketa visokokvalitetnih Merz Spezial proizvoda za kožu, kosu i nokte.

Ako želite da vaše tijelo zablista izvana, najvažnije je opskrbiti ga iznutra – hranjivim sastojcima neophodnim za zdravlje kože, kose i noktiju. U svakodnevnom životu oni imaju značajnu psihološku i socijalnu ulogu, jedan su od najvažnijih aspekata slike o sebi i važni za osjećaj samopouzdanja. Kožu, kosu i nokte možemo usporediti s vrhom sante leda koja pluta na površini vode…, jer su samo mali vidljivi dio onoga što krijemo duboko u sebi. Naše navike i životni stil često su posljedica onoga što je skriveno ispod površine.

MERZ SPEZIAL dražeje su visokokvalitetan farmaceutski proizvod, a sadrže posebno odabranu kombinaciju sastojaka za zdravu, glatku i blistavu kožu, blistavu i bujnu kosu te lijepe, glatke i čvrste nokte.

MERZ SPEZIAL dražeje za kožu, kosu i nokte

Dodatak prehrani s vitaminima, elementima u tragovima i proteinima soje.

Biotin i cink doprinose održavanju normalne kose. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Vitamin A, vitamin B2, cink, biotin i niacin doprinose održavanju normalne kože, a cink održavanju normalnih noktiju.

MERZ SPEZIAL kapsule za bujnu i snažnu kosu

Dodatak prehrani s vitaminima, mikronutrijentima i L-cistinom i ekstraktom paprike, zelenog čaja i žitarica.

Merz Spezial kapsule za kosu sadrže posebnu kombinaciju važnih i uravnoteženih vitalnih tvari i hranjivih sastojaka. Vitamin B2, cink, biotin i niacin: doprinose održavanju normalne kose i kože vlasišta. Bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose.

MERZ SPEZIAL kapsule za lijepe i čvrste nokte

Dodatak prehrani s uljem sjemenki grožđa, lanenim uljem, ekstraktom zelenog čaja, vitaminima, mineralima i koenzimom Q10.

Merz Spezial kapsule za kožu sadrže posebnu kombinaciju sastojaka. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Cink, niacin i vitamin A doprinose održavanju normalne kože.

Nagradnom natječaju naknadno možete pristupiti putem rubrike Njega tijela listalice predstavljenog sadržaja na naslovnicama portala vecernji.hr i ordinacija.hr

Fill out my online form.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo