Ljepota

Ljepota

Mezoterapija: metoda intenzivne hidratacije za mlađu kožu

Ako ste se pitali postoji li način za hidrataciju kože do njezinih najdubljih slojeva, odgovor se krije u – mezoterapiji.

Iako se najprije koristila za smanjenje bolova, njezina svojstva dubinske hidratacije i hranjenja kože uskoro su postala primaran razlog izvođenja ovoga jednostavnoga beauty postupka. Može biti i savršen način za borbu protiv celulita i masnih naslaga. Kako mezoterapija točno djeluje?

Djelovanje mezoterapije

Mezoterapija je relativno bezbolna metoda koja pomoću iglica u kožu ubrizgava koktel koji se sastoji od vitamina, aminokiselina i hijaluronske kiseline. Mezoterapijom se povećava aktivnost stanica koje su odgovorne za proizvodnju kolagena, elastina i hijalurona. Ovom se metodom smanjuju bore, povećava razina kolagena, a samim time se poboljšava i tonus kože.

Obično se terapija za lice sastoji od 3 do 4 tretmana koji se provode u razmaku od jednoga tjedna do mjesec dana, ovisi od slučaja do slučaja. Dakle, spomenuti se koktel za kožu hranjivih sastojaka ubrizgava u kožu na dubini od oko 2 milimetra i na svaki centimentar površine kože.

Tretmani kisikom za pomlađivanje kože!

Iako nema ograničenja za provođenje mezoterapije što se tiče dobi i spola, ona se obično ne provodi kod trudnica, osoba koje imaju bilo kakve zarazne kožne bolesti ili kod osoba koje boluju od neke autoimune bolesti.

Osim za lice, ova se metoda može provoditi i na dijelovima tijela zahvaćenih celulitom, na vratu, dekolteu, rukama… Bilo gdje gdje ima potrebe pomladiti kožu ili joj vratiti elastičnost i sjaj.

Prirodno pomlađivanje – dopustite tijelu da se samo regenerira!

Foto: Shutterstock

J. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo