Ljepota

Ljepota

Najbolji proljetni parfemi

k


1. Chloé: Love, Chloe

Ako ste ljubitelj Chloé parfema, niti ovaj posljednji vas neće razočarati. Miris sadrži kombinaciju sofisticiranih nota cvijeta naranče, ružičastog papra i glicinije. Osim prekrasnog mirisa, ovaj parfem krasi i stilska bočica. A bolje od toga ne može!

 

l


2. Marc Jacobs: Daisy Eau So Fresh

Ako još uvijek niste – vrijeme je da isprobate najnoviju pridošlicu Daisy dinastije parfema. Ako ste upoznati s originalnom verzijom, bit ćete iznenađujuće zadovoljni voćnom verzijom ovog mirisa. Riječ je o pravoj osvježavajućoj bombi.

 

l3. DKNY: Be Delicious Juiced

Riječ je o iznimno osvježavajućem mirisu. Be Delicious Juiced se sastoji od cvjetnih nota, kojom dominira zelena jabuka okružena živahnim cvjetnim buketom đurđica, božura i ljubičice. Parfem dolazi u elegantnoj bočici koja neodoljivo podsjeća na sočnu jabuku.

 

k4. Chanel: Chance Eau de Tendre

Ovaj romantičan parfem predstavlja savršen miris za proljetno vrijeme. Njime vladaju voćne note grejpa, dunje i jasmina. Idealan je za svaki dan, a savršen je za mlade osobe (i one mlade u srcu).

 

k

5. Fresh: Brown Sugar

Ovaj će vas parfem već na prvo mirisanje oduševiti svojom svježinom. Karakteriziraju da citrusne note dopunjene jantarnim mirisom i aromom acai bobica. Stoga ako volite slatke, a ujedno i svježe parfeme – ovaj će vas miris oboriti s nogu!

 

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo