Nanofibres: svjetski hit broj 1 u kamuflaži prorijeđene kose - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Nanofibres: svjetski hit broj 1 u kamuflaži prorijeđene kose

Nanofibres predstavlja učinkovito i diskretno sredstvo kojim možete kamuflirate svoju prorijeđenu kosu.

Nanofibres se nanosi brzo, bez ikakvog prljanja, jednostavnim protresanjem jedinstvenog spremnikavlakana po prorijeđenoj ili stanjenoj kosi. Na taj način oslobađaju se tisuće mikroskopskih keratinskih vlakana koja se pod utjecajem statičkog elektriciteta hvataju za svaku vašu pojedinu vlas zasebno, čineći tako savršeni privid prirodne i guste kose. Nakon što se uhvate na kosu, Nanofibres vlakna ostaju na svom mjestu cijeli dan te se neće obrisati ili ostavljati mrlje. Odolijevaju jakom vjetru, kiši, a možete s njima i na plivanje ako ih kombinirate s Locking Mist Plus sprejom, iako je za svakodnevnu upotrebu dovoljan i običan lak za kosu kojeg ima gotovo svako kućanstvo.

Estetska kamuflaža za kosu

Nanofibres se veže za postojeću kosu, povećava njezin prirodni volumen te vam omogućuje stilizaciju kose – što ste mislili da više nikada neće biti u mogućnosti. Svaki puta kad se pogledate u ogledalo bit ćete uistinu zadivljeni svojom pojavom, a Nanofibres će i dalje ostati praktički nevidljiv golom oku.

Nanofibres možete nanositi postepeno kao biste kroz vrijeme stvorili neprimjetnu transformaciju za vašu okolinu.

Također se može koristiti prije transplantacije kose kako vaša okolina ne bi primijetila nakon transplantacije naglu i očitu promjenu na vašoj kosi. Osim što doprinosi vašem savršenom prirodnom izgledu, Nanofibre je upakiran u elegantno dizajniranu posudu koja ni po čemu ne odaje da se radi o estetskoj kamuflaži za kosu.

Patentirana tehnologija

Svaka sastavna komponenta posude Nanofibres dizajnirana je tako da daje vlaknima maksimalni elektrosatitčki naboj kako bi se vlakna što bolje uhvatila za kosu. Taj patentirani dizajn uključuje i jedinstvenu elektrostatičku traku koja regulira naboj, dajući vam jednake rezultate prilikom svakog korištenja.

Paleta boja pristaje svakoj rasi

Postoje blage razlike između azijske, europske i američke tamno smeđe boje kose. Nanofibres je kompatibilan sa svim etničkim nijansama boja. Odaberite crnu, tamno smeđu, umjereno smeđu, svijetlo smeđu, crvenkasto smeđu, boju cimeta, tamno plavu, svijetlo plavu, sivu ili bijelu.

Colour Lock System™ – sustav zaključavanja boja

Nanofibres koristi jedinstven sustav koji sprečava ispuštanje boje tijekom kiše, znojenja ili pod vodom. Laboratorijski testovi pokazuju da Nanofibres zadržava svoju boju čak i kada su vlakna umočena 24 sata u vodu.

Želite odabrati svoju nijansu boje Nanofibresa? Saznajte kako u našem Web shopu: Nanofibres. Na istom mjestu možete naručiti svoje sredstvo za kamuflažu prorijeđene kose pouzećem.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo