Ljepota

Ljepota

Nirvana za menadžere

Wellness programi za menadžere pravi su hit! Stoga ne čudi činjenica da prezaposlene osobe pauzu za ručak sve češće provode u gradskim wellness centrima.

Da je stres glavni “ubojica” prezaposlenih ljudi, znaju već i ptice na grani. Ako su vas shrvali poslovni problemi, vrijeme je da si priuštite zasluženo opuštanje.
Osim što otklanjaju napetost, programi namijenjeni menadžerima oslobađaju mjesta blokiranog protoka energije. Opuštajući su tretmani u potpunosti prilagođeni vašim zahtjevima i potrebama. Jer u omiljenoj oazi znaju koliko vam je potrebna duboka relaksacija.

Wellness programi za menadžere nude sve za oporavak lica, duše i tijela.
Tretmani za revitaliziranje zrele kože, pilinzi te hranjive maske, učinit će svoje. A njega ruku i stopala? Vjerujte nam na riječ: refleksologija će za vas učiniti čuda!

muska masaza leđaDodir koji liječi
Jedan od omiljenih načina borbe protiv stresa jest masaža. Vjerojatno ste i sami svjesni njenih izvrsnih rezultatata u opuštanju mišića, poboljšanju cirkulacije i postizanju boljeg raspoloženja. Ali koju vrstu odabrati?
U wellness centrima nam otkrivaju kako menadžeri jednostavno obožavaju tui na masažu.

Cilj joj je uravnotežiti yin i yang, tako da životna energija može slobodno protjecati tijelom. Divno zvuči, zar ne? Još kad vam kažemo da se tui na sastoji od kombinacije akupresure i masažne tehnike…
Ima li ljepšeg osjećaja od kombinacije pritiskanja, lupkanja, pljeskanja i trljanja? Govorimo dakako o razbijaju blokada u protoku energije. Tui na masaža je izvrsna za poboljšanje cirkulacije. To znači da ste nakon povratka cirkulacije u vitalne dijelove tijela spremni za nove stresne situacije.

A sutra, naravno, sve ispočetka.

D.Č.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo