Ordinacija.hr se predstavlja na Danima ljepote! - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Ordinacija.hr se predstavlja na Danima ljepote!

Međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone pod nazivom Dani ljepote ove će se godine održati od 2. do 4 ožujka na Zagrebačkom velesajmu. Više od 90 izlagača iz 9 zemalja predstavit će na svojim izložbenim prostorima nove proizvode i metode rada.

Jedan od medijskih pokrovitelja Dana ljepote jest i zdravstveni portal Ordinacija.hr čiji izložbeni prostor možete pronaći u paviljonu 7, štand broj 4.

Što vas očekuje?

Na izložbenom prostoru Ordinacije dobit ćete savjete za pravilno te
zdravo skidanje suvišnih kilograma, i to od našeg partnera Medikora. Tako 2. ožujka od 13 možete razgovarati s Branimirom Dolibašićem o korisnim metodama skidanja kilograma i posljednjim spoznajama o mršavljenju, hrani i učinkovitosti dijetne prehrane.

Naš partner Dermalogica će vam u subotu 3. ožujka pružati cjelodnevne korisne savjete vezane uz zdravlje kože. Kako postupiti kod bolesnih stanja kože (psorijaza, ekcem, dermatitis…), koje proizvode koristiti kako bi prikrili neugodna stanja kože lica (tzv. kamuflažna kozmetika)… Na našem ćete izložbenom prostoru moći saznati sve o mineralnom make-upu Jane Iredale i proizvodima Dermalogica. Osim toga, moći ćete izmjeriti stanje kože i dobiti savjet stručnjaka.

Ako pak imate problema s vidom, predlažemo da u nedjelju, 4. ožujka na našem izložbenom prostoru izmjerite dioptriju. Stručnjaci Optike 007 iz Gajnica posjetiteljima će pružati savjete za što kvalitetniji izbor naočala i leća.

Dobra je vijest da ćete od 2. do 4 ožujka kod nas moći odigrati i vrijednu nagradnu igru te izmjeriti tlak. Pridružite nam se! Očekujemo vas!

Stručno popratne aktivnosti u organizaciji portala Ordinacija.hr

Paviljon 7 – otvorena pozornica

2. ožujka u 12:00 sati
Predavanje: Kako se osloboditi fenomena “Dietinga”
Branimir Dolibašić, stručni predavač

Predavanje je namijenjeno problematici ljudi koji su stalno na dijeti, vezano uz hranu koju jedu te zablude i probleme svih na dijetama.

3. ožujka u 13.00 sati
Predavanje: Aktivni sastojci u suvremenoj kozmetici
prof. Genoveva Zimmerman, stručni predavač

Predavanje sadrži najvažnije činjenice vezane uz sastojke koji se u suvremenoj kozmetici koriste za učinkovito tretiranje akni, pigmentacije, prijevremenog starenja i osjetljivosti kože.

3. ožujka u 17:30 sati
Predavanje: Tehnike rada mineralnim make-upom Jane Iredale
Ana Bestić, vizašist, stručni edukator

Mineralni make-up je tehnološki potpuno oprečan konvencionalnom po kemijskom sastavu, teksturi, djelovanju na kožu i načinu nanošenja. Sadrži potpuno čiste minerale u visokoj koncentraciji. Ne sadrži talk kao punilo niti masne baze zbog čega se drugačije i primjenjuje. Mineralni puderi su 4 u 1: podloga, puder, korektor, SPF. To je skin care make up.

Raspored popratnih događanja potražite ovdje

Naši registrirani čitatelji koji nas posjete na Danima ljepote
ispunjavanjem nagradnog letka dobit će mogućnost osvajanja vrijednih nagrada
koje poklanjamo u suradnji s tvrtkama Dermalogica i Medikor. Više saznaj ovdje.


K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo