Ljepota

Ljepota

Petak je dan za njegu lica u Life City Wellness centru!

Ako ste do sada vjerovali kako su vrhunski tretmani njege rezervirani samo za one dubljeg džepa – znajte kako ste cijelo vrijeme živjeli u zabludi! Naime, prvi i najekskluzivniji zagrebački wellness svoje je cijene prilagodio željama i potrebama klijenata kako bi im pomogao da što lakše prođu kroz trenutnu financijsku krizu.

Life City Wellness Centar osmislio je tako ženski dan – četvrtkom i dan za parove – subotom. I petak donosi brojne pogodnosti! Riječ je o posebno osmišljenim tretmanima lica kozmetičkom linijom Pevonia Botanica. Ekskluzivni tretmani su namijenjeni svim tipovima kože, a cilj im je osvježiti, maknuti nakupljeni umor s lica i dati mu novu energiju kako biste zablistali tijekom nadolazećeg vikenda.

kDodatno će vas razveseliti i posebne cijene spomenutih tretmana petkom – riječ je o 30 posto popusta!

Pro Collagen Life (60 minuta)

Riječ je o tretmanu ampulom kolagena ili elastina ili hijaluronske kiseline, ovisno o stanju i tipu kože. Namijenjen osobama od 30. godina nadalje, tretman se sastoji od masaže (oko 20 minuta), pilinga, ampule i maske.  

Kolagen tretman stimulira funkciju kože i bori se protiv preranog starenja, bora i gubitka elastičnosti. Ovaj intenzivan tretman za ublažavanje dubokih bora dubinski vlaži kožu. Preporučuje se svim tipovima kože s borama ili kod prevencije istih. Elastin tretman usporava i smanjuje opuštenost kože, daje joj elastičnost i čvrstoću, a preporučuje se svim tipovima kože kao prevencija gubitka elastičnosti i čvrstoće. Hijaluronska kiselina hidratizira te daje elastičnost koži. Preporučuje se kod smanjene elastičnosti, oštećene i dubinski dehidrirane kože.

Redovna cijena: 320 kn
Petkom: 224 kn

Escutox Freeze Dried tretman (60 minuta)

Ovaj tretman predstavlja prvu pravu alternativu Botoxu! Namijenjen je vidljivom smanjenju bora lica zrelije kože, a preporučuje se osobama od 35. godina nadalje. Tretman se sastoji od kratke masaže, nanošenja gela na potrebna područja lica i maske. Pevnonia ekskluzivna Escutox formula opušta grube bore, dubinski vlaži kožu i povećava njenu elastičnost, snažno apsorbira aktivne supstance i vidljivo smanjuje bore. Preporučuje se ženama i muškarcima s vidljivim borama na koži lica – za dramatično vidljive rezultate!

Redovna cijena: 300 kn
Petkom: 210 kn

k

Cvjetni bliz tretman lica (30 minuta)

Tretman je namjenjen svim tipovima kože (osim jako osjetljive i tanke kože). Sastoji se od apliciranja lacto – flora peela, gela za neutralizaciju, maske i završne kreme, a sve ovisno o tipu kože.  L+mlječna kiselina prirodni je faktor hidratizacije kože koji normalizira pH kože. L+mliječna kiselina derivat je mlijeka koji dokazano poboljšava stanje hiperkeratoze i hiperpigmentacije kože.

Uslijed visoke kompatibilnosti s kožom, pruža iznimne rezultate i dubinsku hidratizaciju. Iznimna je kod posvjetljenja kože zbog svoje sposobnosti suzbijanja grupiranja tirosinaze (enzima koji igra glavnu ulogu u grupiranju melanina). Sadrži alfa keto piruvatnu cvjetnu kiselinu koja smanjuje epidermalno zadebljanje i stvaranje sebuma, kontrolirajući akne, oksigenizaciju i zatvaranje pora. U koži stimulira sintezu polisaharida.

Redovna cijena: 250 kn
Petkom: 175 kn

Clasic Life Facial

Riječ je o tretmanu dubinskog čišćenja lica koji uključuje čišćenje, piling, masku i masažu lica vrata te dekoltea.

Redovna cijena: 330 kn
Petkom: 231 kn

  Dođite i uvjerite se u vrhunsku uslugu, ugodan ambijent, pristupačne cijene Life City Wellness Centra! Ono na što smo posebno ponosni je naša originalnost i profesionalnost!
  Više informacija potražite na www.citywellnesslife.com

  Ponuda Life City Wellness Centra je obogaćena i posebno osmišljenim poklon bonovima namijenjenima zaposlenicima i poslovnim partnerima!

   

  Ordinacija.hr

  Ordinacija preporučuje

  card-icon

  Zdravstveni adresar

  S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

  card-icon

  Baza bolesti

  Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

  Možda će vas zanimati i ovo