Ljepota

Ljepota

Poklanjamo novi vizualni identitet u vrijednosti 10.000 kuna!

Mjesec wellnessa
Prijavite se na nagradnu igru „Makeover vizualnog identiteta“, navedite najmanje pet razloga zašto biste baš vi trebali osvojiti nagradu i darovat ćemo vam lifting vašeg vizualnog identiteta u iznosu većem od 10.000 kn!

Nagradu je osvojila Marina Žunić! Evo njenih čak 7 razloga:

1.
Nemamo još web stranicu
2. Svjesna sam da će mi web stranica omogućiti da što više žena i muškaraca
sazna za nas te će nas bolje upoznati
3. Postojimo tri godine i krajnje je vrijeme da nađemo svoje mjesto i na
internetu
4. „Sjajna“ – mali salon s velikim mogućnostima – želja nam je da ovo bude
i naš slogan
5. Mlada sam, sposobna i vrijedna poduzetnica, trudim se zajedno sa svojim
osobljem ponuditi što kvalitetniju uslugu, na zadovoljstvo svih.
6. Uz vođenje salona, radim i drugi
posao.
7. Naziv salona „Sjajna“ zaslužuje da ima i sjajan vizualni identitet kojeg
nudite 

Nagradu osigurava dizajnerski studio VIPdizajn specijaliziran za dizajn grafičkih materijala za wellness, beauty i spa salone.

Novac nas neće učiniti sretnima (barem ne trajno), ali njegov će nas nedostatak zasigurno učiniti nesretnima. Što učiniti sa svim tim pričama o recesiji?
Povjerovati im, sakriti se u mišju rupu i čekati da recesija prođe ili ipak nešto i sami možemo učiniti za svoj boljitak? Mislite da bi vam posao bolje krenuo ako osvježite dizajn vašeg vizualnog identiteta, iako vam se to možda u doba recesije može činiti kao nemoguća misija?

Piece of Cake ili Piece of Art?

Zašto baš studio VIPdizajn? Zato što su našim dizajnerima svi klijenti jednako važni, bili oni veliki ili mali. Zato što se maksimalno posvećujemo svakom projektu, zato što nismo samo dobri dizajneri nego i ljudi koji žive svoj posao, baš kao što i vi zaposleni u industriji ljepote živite svoj. Uz to, mi znamo saslušati vaše želje i potrebe kao i trendove na tržištu, i znamo sve to sažeti u lijepu, pitku i čitku pisanu riječ i dojmljivu sliku. Da, mi dizajneri VIPdizajna bili bismo najsretniji kad biste od nas tražili da vam dizajniramo materijale koji imaju štih umjetničkog djela, i svu ćemo svoju ekspertizu staviti u službu dizajna vaših materijala, bez obzira trebate li samo komadić dizajnerskog kolača ili tortu za svadbu. Naš je svaki komadić kolača pravo umjetničko djelo. Zato požurite i provjerite našu ponudu dok nismo rasprodali sve kapacitete za proizvodnju naših ukusnih web i print kolačića.

U VIPdizajnu možete saznati kako do jeftinih web stranica i kako uz razumno ulaganje truda i novca možete postići pozitivan pomak u svom poslovanju.

Mislite li da je moguće unaprijediti poslovanje, ponuditi još više svojim klijentima a pri tom i uštedjeti? VIPdizajn ima rješenje: šaljite čestitke za Božić i Novu godinu e-mailom, time uštedite na poštanskim markicama i tisku prospekata i umjesto toga izradite atraktivne kalendare koji će cijelu godinu promicati vaš posao.

Apsolutni hit sezone – poklon bonovi! Ponudite poklon-bon sa svojim proizvodima ili uslugama klijentima koji još ne znaju što će pokloniti svojim poslovnim partnerima, prijateljima i rođacima. Dizajneri VIPdizajna će vam pomoći odabrati rješenje poklon-bona po vašoj mjeri!

Detaljnije informacije o nama možete naći na www.vipdizajn.com. Zanima li vas nešto više, javite nam se na kontakt@vipdizajn.com ili nas nazovite na 091 955 4223.

 

vipdizajn

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo