Raindrop masaža: kraljevski tretman za bolna leđa! - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Raindrop masaža: kraljevski tretman za bolna leđa!

Ako vas muče bolovi u leđima, loša postura ili zakrivljenost kralježnice, vrijeme je da isprobate tzv. raindrop masažu. Riječ je o tehnici posebno dizajniranoj u svrhu promicanja zdravlja leđa i ispravljanja zakrivljenosti kralježnice.

kRiječ je o nježnoj masaži, sigurnoj metodi alternativnog liječenja koja pruža mnogobrojne dobrobiti svim osobama koje pate od bolova u donjem dijelu leđa ili oštećenja kralježnice. Tehnika je također korisna za osobe koje žele izbjeći ozljede tijekom sportskih treninga, ali i sve koji žele održavati zdravlje leđa i kralježnice.

Prilikom masaže se koriste pomno odabrana eterična ulja koja se laganim pokretima “kap po kap” spuštaju na područje leđa, kao i na unutrašnjost stopala. Riječ je o područjima koje u refleksologiji odgovaraju kralježnici. Ulja se nježno umasiravaju u spomenuta područjima kako bi uskladila i detoksicirala kralježnicu i tkivo leđa.

Eterična ulja namijenjena raindrop masaži imaju antivirusna, antibakterijska i protuupalna svojstva. Ona gode zdravlju leđa i kralježnice, tako što doprinose detoksikaciji. Ova eterična ulja pomažu tijelu u borbi protiv virusa, bakterija i toksina koji uzrokuju upalu, bolove i probleme s kralježnicom.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo