Ljepota

Ljepota

Recite NE ispadanju kose

Fitoval linija protiv ispadanja nudi rješenje za pojačano ispadanje kose kako bi u svakom trenutku mogli imati prekrasnu, bujnu i čvrstu kosu.

Nakon ljetnih mjeseci kosa je često isušena, oslabljen je korijen vlasi te ona pojačano ispada. Ispadanje kose u jesenskom periodu je fiziološki proces koji zahtjeva pojačanu njegu kako bi korijen opskrbili svim potrebnim vitaminima i mineralima, ojačali vlasi te kosu pripremili za dugo zimsko razdoblje. Kosa će nam vratiti uloženo svojim sjajem, čvrstoćom i prekrasnim izgledom.

Fitoval linija protiv ispadanja nudi rješenje za pojačano ispadanje kose kako bi u svakom trenutku mogli imati prekrasnu, bujnu i čvrstu kosu. Kvaliteta udružena s bogatim farmaceutskim znanjem nalazi se u tri proizvoda linije Fitoval protiv ispadanja kose (šampon, losion i kapsule) koji se međusobno nadopunjuju u djelovanju te osiguravaju potpunu vanjsku njegu kose i vlasišta, ali i važnu biološku prehranu korijena vlasi.

             
FitovitalKombinacija proizvoda ubrzano obnavlja i jača kosu te sprječava njezino prekomjerno ispadanje. Redovitim korištenjem sva tri proizvoda Fitoval protiv ispadanja kose postiže se smanjenje svakodnevnog ispadanja kose, stimulira se rast i obnavljanje kose te vidljivo poboljšava njezina vitalnost i volumen. Fitoval se brine da učinak lijepe kose i povećanog volumena započne odmah već nakon prve primjene, a kombinacija proizvoda osigurat će optimalnu njegu i dugotrajni učinak.

Sada je idealno vrijeme da kosi dodatno osigurate sve potrebne sastojke, ponovno ju osnažite i kažete NE ispadanju kose.Više informacija potražite na internetskoj stranici Fitoval.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo