Savršen tretman preventive i njege za besprijekoran izgled kože - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Savršen tretman preventive i njege za besprijekoran izgled kože

Njega našeg najvećeg organa trebala bi nam predstavljati prioritet. S obzirom na to kako su tretmani namijenjeni poboljšanju i očuvanju kvalitete kože u posebnom fokusu Poliklinike Milojević, dr. Milojević osmislio je posebnu kombinaciju dvaju tretmana koji kožu čine zdravijom i ljepšom – Dermastamp i pomlađivanje kože plazmom (PRGF metoda).  

Poznato je kako je dr. Milojević inovator na području estetske medicine, stoga je i ova kombinacija tretmana posebno osmišljena za sve koji imaju poteškoća s problematičnom kožom.

Po prvi puta u Hrvatskoj, upravo u Poliklinici Milojević, predstavljen je tretman Dermastamp (uređaj na struju s posebnim iglicama koje mijenjaju dubinu) uz pomlađivanje kože vlastitom plazmom (PRGF).

Osim botoxa koji zateže bore i filera koji vraćaju izgubljeni volumen, potrebno je raditi i tretmane koji kožu čine zdravijom jer će jedino tako doći do potpunog efekta pomlađivanja. Koži je stoga potrebno vratiti izgubljeni kolagen, punoću i sjaj.

Pomlađivanjem kože vlastitom plazmom stanje kože vraća se i do deset godina unatrag, a uz kombinaciju s dermalnim rollerom koji selektivno oštećuje kožu i tako potiče rast kolagena, koža će izgledati mlađe i svježije, bez nepravilnosti kao što su ožiljci, upale, proširene pore i bore.

“Ponosan sam što Poliklinika Milojević kontinuirano podiže standarde kvalitete tretmana ljepote u Hrvatskoj svojim najmodernijim uređajima i medicinskim novitetima. Ovom jedinstvenom kombinacijom dermastampa i pomlađivanja plazmom obuhvaćaju se sva problematična područja iz medicinskog i iz estetskog pogleda. Zima je posebno pogodno razdoblje za ovaj tretman, jer se tijekom dva tjedna do potpunog oporavka kože potrebno dobro štititi od sunca.” – izjavio je dr. Nikola Milojević.

Iako u zimi ne pokazujemo previše kože, ovo je povoljno vremensko razdoblje za njeno osvježavanje bez neželjenih posljedica. Uđite u novu godinu izgledajući mlađe, zdravije i zadovoljnije nego ove.

####

Poliklinika Milojević najmodernija je anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika, moderna poliklinika dr. Nikole Milojevića pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica, tijela i uma. Poliklinika Milojević nastala je kao sestrinska klinika Milo Clinic u Londonu.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo