Ljepota

Ljepota

Starenje prepustite Centru za estetsku medicinu Medikol

Neinvazivni estetski tretmani su popularan izbor, s obzirom na to da su maksimalno udobni, brzi i bezbolni sa izuzetnim i trenutačnim rezultatima.

U Centru za estetsku medicinu Medikol, u Zagrebu i Čakovcu, nudi se veliki izbor neinvazivnih estetskih tretmana. Estetska medicina je najbrže rastuća grana u medicini te predstavlja neinvanzivni ekvivalent plastičnoj kirurgiji. Sve veći broj ljudi odlučuju se na neinvazivne tretmane iz razloga što su maksimalno udobni, brzi i bezbolni sa izuzetnim i trenutačnim rezultatima. U Centrima radi stručan liječnički tim pod vodstvom dr. Irijane Rajković, koja ističe kako je uz veliki broj domaćih klijenata sve veći broj stranaca koji dolaze u Medikol na tretmane. Medikol je poznat po tome što prati sve svjetske trendove i udovoljava potražnji svojih pacijenata.

Centri u Zagrebu i Čakovcu opremljeni su po svjetskim standardima i s vrhunskom opremom, a liječnički tim primjenjuje najsuvremenije tehnike i metode medicinske estetike. Iz široke ponude tretmana dr. Rajković ističe trenutno one najtraženije: tretmane Botoxom – Blackberry Botox, Botox cijelog lica, Botox pazuha, dlanova i stopala, tretmane dermalnim filerima – koriste se najpoznatiji i najkvalitetniji Restylane fileri, mezoterapiju – postupak u kojem se male količine vitamina, minerala i aminokiselina ubrizgavaju u srednji sloj kože – te tretmane hidracije i rejuvenacije kože lica, vrata, dekoltea i ruku.

Prilikom starenja naša kože počinje gubiti hijaluronsku kiselinu, kolagen i potkožno masno tkivo, gubi volumen i elastičnost te se počinju stvarati bore. Hijaluronski dermalni fileri su u posljednjih nekoliko godina postali zlatni standard za popunjavanje bora lica. Filere se koriste na način da se nadoknađuje izgubljeni volumen kožnih nabora i bora, a rezultati su vidljivi odmah po tretmanu.

Sve namjene Botoxa u Medikolu

Botox je prirodni pročišćeni protein proizveden pomoću bakterije Clostridium botulinum, koji je u posljednjih desetak godina postao jedan od najdjelotvornijih i najpopularnijih estetskih tretmana za uklanjanje bora na području čela i bora “smijalica”. Tretman Botoxom jednostavan je i nekirurški tretman koji traje svega nekoliko minuta, a rezultati traju i do šest mjeseci! Učinak Botoxa možete vidjeti već pet-sedam dana nakon injiciranja, a koristi se za uklanjanje horizontalnih bora na čelu, vertikalnih bora na čelu (između obrva i iznad korijena nosa), za uklanjanje bora “mrštilica”, sitnih bora “smijalica” te za zatezanje vrata što je u svijetu poznato kao “Nefertiti lift”.

Blackberry botox se preporuča svim koji većinu svog vremena porovode na mobitelima. Najnovije studije su pokazale da zbog učestalog gledanja u mobitele, a većina njih ima male ekrane, dolazi do pretjeranog mrštenja lica, što uzrokuje ranije stvaranje bora “mrštilica ” u području glabelarne regije, odnosno između obrva, što u konačnici dovodi do jakih i dubokih bora te osoba izgleda puno starije nego što je. Prilikom tretmana Botox se u malim količinama aplicira direktno i samo na te bore “mrštilice”, dozvoljavajući da klijent i dalje ima mimiku lica, ali bez vidljivih sitnih bora. Ovim tretmanom garantira se mladenački, svjež, zdrav i odmoran izgled lica.

Botoxom se još tretiraju u regije pazuha, dlanova, prepona ili stopala, zbog hiperhidroze (prekomjernog nekontroliranog znojenja).

U Centrima za estetsku medicinu Medikol rade se mezoterapijski tretmani MezoGlow, MezoLift, Hair Loss Control (kontrola gubitka kose) i Anti-aging tretmani.
Tretmani MezoGlow i MezoLift rade se na licu, vratu, dekolteu i
rukama te se mogu raditi iglicama (Mezolize) ili Dermarolerom za još
jači i bolji učinak. Dermaroler je revolucionarno medicinsko sredstvo
koje mikro ubodima pravi put za unos aktivnih supstanci i stimulira
proliferaciju samih stanica, što dovodi do stvaranja novih slojeva
elastičnih i fibroznih vlakana i novih kapilara. Rezultat je bolja
nahranjenost tkiva. Terapija dermarolerom se također naziva i Scar Reduction Therapy (SRT) & Collagen Induction Therapy (CIT). Naime, u Medikolu se također liječe ožiljci od akni i strija.

konzultacije s dr. Irijanom Rajković, Centar za estetsku medicinu Medikol

MezoGlow tretmani se u svijetu nazivaju još i “hollywoodskim sjajem”, a sastoje se od apliciranja vitaminskih koktela koji osim vitamina sadržavaju minerale te aminokiseline. Služe za regeneraciju i revitalizaciju kože na licu, vratu, dekolteu i rukama, gdje koža postaje sjajna, jedra, elastična i glatka.

MezoLift je kombinacija MezoGlowa i dermalnog filera, a služi za duboku biorevitalizaciju, popunjavanje finih bora i vraćanje volumena na licu, vratu, rukama i dekolteu (bore na poprsju i između grudiju nestaju). Koža je zategnuta, održanog tonusa, čvrsta i mladolikog izgleda.

Mezoterapijski tretmani kontorle gubitka kose (Hair Loss Control) sastoje se od apliciranja preparata koji sadrži vitamine, minerale i aminokiseline koji suzbijaju gubitak kose kod žena i muškaraca. S obzirom da se preparati ubrizgavaju direktno u tjeme, oni hrane kosu i jačaju je, potiču regeneraciju vlasišta i rast kose.

Svoj termin, kao i predbilježbe za besplatne konzultacije, rezervirajte na:

  • estetikazagreb@medikol.hr
  • estetikacakovec@medikol.hr
  • ili na brojeve : 01 / 63 97 333, 040 / 638 520, 040 / 638 525.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo