Top 3 proizvoda koji će riješiti tvoje probleme s nečistom kožom lica - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Top 3 proizvoda koji će riješiti tvoje probleme s nečistom kožom lica

Akne su uobičajen problem u pubertetu, no često se pojavljuju i u odrasloj dobi. Uzroci koji dovode do problematične kože zaista su brojni, a najčešće je riječ o kombinaciji nedovoljne i nepravilne higijene kože, nepravilne prehrane, nedovoljnog bavljenja fizičkom aktivnosti i pretjerane izloženosti stresu.

Velik broj ljudi diljem svijeta suočava se s problemom nečiste kože i pojavom akni. Uzroci su brojni, a najčešće se odnose na životni stil obilježen nedovoljnom i nepravilnom higijenom kože, nepravilnom prehranom, nedovoljnim bavljenjem fizičkom aktivnosti i pretjeranim izlaganjem stresu. Mixa, poznati francuski stručnjak za osjetljivu kožu, posvećen je njezi najvećeg ljudskog organa, a na problem nečiste kože odgovorio je pomno osmišljenom linijom Anti-Imperfection. Tri proizvoda iz ove linije moćno su rješenje za problem nečiste kože i akni:

Mixa Anti-Imperfection Gel za čišćenje

Zahvaljujući formuli bez sapuna, Mixa Anti-Imperfection Gel za čišćenje nježno uklanja nečistoće i višak sebuma. Obogaćen je pročišćavajućim cinkom, djelatnim sastojkom koji djeluje protiv nesavršenosti te čisti pore i kožu.

Mixa Anti-Imperfection Losion za čišćenje

Mixa Anti-Imperfection Losion za čišćenje nježno uklanja nečistoće i šminku te sužava pore bez isušivanja kože. Losion je obogaćen pročišćavajućim cinkom, djelatnim sastojkom protiv nesavršenosti.

Mixa Anti-Imperfection DD krema

Mixa Anti-Imperfection DD krema hidratantna je tonirana krema sa zaštitnim faktorom 15, obogaćena pročišćavajućim cinkom koji štiti kožu od zagađenja, UVA/UVB zraka i ostalih čimbenika koji mogu prouzrokovati stvaranje nesavršenosti. Njezina se tonirana tekstura brzo upija te ne ostavlja masne tragove na koži. Prilagođava se tonu kože koja izgleda čisto i prirodno.

Mixa je posvećena brizi za zdravlje kože, ali i njegovanju cjelokupnog tjelesnog i duševnog zdravlja. Stoga je okupila nekoliko vrhunskih stručnjaka koji već nekoliko tjedana odgovaraju na različita pitanja korisnika. Posjeti Facebook stranicu Mixa Hrvatska i potraži odgovor na pitanje koje te oduvijek zaokuplja. Svoje pitanje možeš postaviti dermatologinji Mariji Buljan, nutricionistkinji Ivani Šimić, osobnom treneru Danijelu Profoziću i psihologinji Nadi Žanko. Uz sveobuhvatnu brigu o zdravlju i pomoć Mixa stručnjaka nepravilnosti na licu postat će prošlost.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo