Uđi u ring s celulitom! Upoznaj Body Creator metodu! - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Uđi u ring s celulitom! Upoznaj Body Creator metodu!

Muči te narančina kora? Uđi u ring s celulitom i nokautiraj ga! Prijavi se na besplatan pregled kritičnih zona u Zagrebu i okušaj svoju sreću! Svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) pošalji na prijava@ordinacija.hr Primamljive nagrade daruju Body Creator i Elancyl.

kSvjetske statistike pokazuje kako se tokom blagdana prosječno udebljamo za 1,5 kilogram. Stoga teme poput dijete, detoksikacije i vraćanja u top formu nakon blagdana imaju puno ozbiljnije značenje. Ako za svoju liniju preko zime niste učinili ništa značajno, pravo je vrijeme da se pokrenete! Jer, ljeto je tako blizu…

Prijavite se za besplatnu metaboličku i antropometrijsku analizu tijela i saznajte kako ostvariti zdravije i čvršće tijelo! Zagrebački centri Body Creator svim prijavljenim damama daruju 50 posto popusta na svoje usluge! No, to nije sve! Najsretnija prijavljena čitateljica osvaja pet besplatnih serumskih kavitacija i poklon paket Elancyla.

Upoznaj Body Creator!

Specijalizirani centri za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure Body Creator djeluju u Zagrebu od 2001. godine. Metoda Body Creator se zasniva na znanju dvaju nobelovaca i godinama iskustva. Bazira se na “termo slim” učinku koji obavezuje na aktivnu vježbu u posebnim termo aktivnim uvjetima. Oni pomažu bržoj lipolizi tj. topljenju masnih naslaga, reaktiviranju našeg enzimskog sustava koji aktivno sudjeluje u procesu lipolize, učvršćivanju muskulature te otklanjaju posljedica prejedanja, debljine i zimske (ili dugogodišnje) lijenosti. 

kKorak koji odlučuje o zdravlju i ljepoti može biti i samo jedan telefonski poziv na pravo mjesto. Nakon metaboličke i antropometrijske analize tijela, određuje se potpuno personalizirani program gubitka tjelesne težine ili učvršćivanja tijela. Uz pomoć nutricionističkog savjetovanja, dijetoterapije i uz osnovni moto “nikada ne biti gladan!”, ostvaruju se dodatni bodovi u korist ove poznate metode.

Aktivna vježba u termo kapsulama kombinira se s pojačanom oksigenacijom tkiva i infracrvenim zrakama koje dodatno pospješuju mikro cirkulaciju i rastavljanje lanaca masnih kiselina na mono kiseline. Time daju značajan doprinos gubitku celulita, ali i centimetara u obujmu. Kada se sve to upotpuni s nekom od vrlo uspješnih anticelulitnih masaža onda i ne čudi da Body Creator daje i pismeno jamstvo za svoje rezultate tj. izgubljene centimetre.

Tretmani su personalizirani i osmišljeni tako da se prati fiziološka funkcija i odgovor organizma, što opet garantira trajnost rezultata.

Zahvaljujući činjenici da se sve odvija pod strogim okom stručne ekipe, klijentice u Body Creatoru su žene i djevojke svih dobnih skupina. Svaka dama ima točno svoj program koji je krojen po njezinim mogućnostima, kako zdravstvenim i kondicijskim, tako i onim financijskim.

U Body Creator centrima možete plaćati gotovinom, čekovima i kreditnim karticama u ratama.

Body Creator centri:
Zagreb, Vodnikova 8 – Tel. 01/4812-571
Zagreb, Listopadska 11, Vrbani – Tel. 01/3873-913
Varaždin, Koprivnička 12 – Tel. 042/232-722
Banja Luka, Kralja Alfonska XIII bb – Tel. (+387) 51/065-62-8406, 065-58-5565
Koper, Vaganelska cesta 10 – (+386) 05/9091-570

Više informacija potražite na www.bodycreator.com

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo