Ljepota

Ljepota

Zaštitite kožu svoje bebe od iritansa uz L`Erbolario

Nježna koža beba stvarno je nešto posebno. S obzirom da je najosjetljivija, potrebna joj je najpažljivija njega.

Kako bi uvijek bila mirišljava, čista i njegovana, potrebno je uložiti malo truda. Pri tom vam od velike vam pomoći može biti L`Erbolariova paleta proizvoda za njegu zaštitu osjetljive kože beba i bezbrižno odrastanje mališana na suncu.

Zaštitna krema za bebe

  • Sadrži karite maslac i crni sljez.

Ova gusta krema bogata je vitaminima i prirodnim emolijensima koji hrane, omekšavaju kožu bebe i održavaju njenu elastičnost. Namazana u tankom sloju tvori zaštitni film koji brani kožu od iritansa: hladnoće, vjetra i prije svega urina. Upravo zato je idealna za preveciju ljuštenja, iritacija i crvenila na preponama novorođenčadi gdje je uz neizbježne i neprestane iritacije tekućinama prisutno i trenje kože pelenom.

Osigurajte svojoj bebi bezbrižan san i ugodno odrastanje uz najbolju njegu!

Kako nam se bliže topli dani ispunjeni suncem, mnogim će se roditeljima javiti bojazan mogu li dopustiti svom mališanu sate i sate zabave i istraživanja na otvorenom. Iz palete L`Erbolario proizvoda za djecu odaberite Piccolosole zaštitne kreme koja se nanose i na lice i na tijelo.

Piccolosole krema za djecu s faktorom SPF 30, 125 ml

  • Sadrži ulje koštice breskve i maslac slatkog badema; vodootporna je.

Piccolosole krema SPF 30

Piccolosole koristi najučinkovitija zaštitna sredstva, od tradicionalnih neosapunjivih frakcija maslinova ulja i ulja avokada, do originalnog sezamovog ulja i inovativnog ekstrakta indijske bukve, kombinira s mnoštvom moćnih prirodnih tvari s hranjivim, omekšavajućim i zaštitnim svojstvima, uključujući bademov maslac, ulje breskvine jezgre i ulje pšeničnih klica. Sve se vrlo brzo nanosi na kožu s tek nekoliko nježnih dodira.

Piccolosole dječja krema za zaštitu od sunca za lice i tijelo (SPF 50+, 75 ml)

  • Sadrži nevenovo ulje i ulje koštice breskve, vodootporna je, a nanosi se i na lice i na tijelo.

Ova krema učinkovito štiti od UVA i UVB zračenja, ima dva različita filtera (gama origanol ekstrahiran iz ulja rižine ljuske i frakcija za saponifikaciju maslinova ulja), dok zaštitno i ublažavajuće djelovanje daje niz odabranih sastojaka iz ekstrakta nevena i ulja breskvine koštice. Sve zajedno blago i nježno njeguje dječju kožu.

Svojim najmlađima priuštite samo ono najbolje iz prirode! Više informacija
potražite na www.erbolario.com

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo