Revolucionarni uređaj koji zauvijek uklanja dlačice iz udobnosti vašeg doma - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Revolucionarni uređaj koji zauvijek uklanja dlačice iz udobnosti vašeg doma

FOREO, futuristički švedski brend, donosi revoluciju u svijet beauty-tech uređaja s najnovijom kolekcijom Peach 2, inovativnog riješenja za uklanjanje dlačica. Ovaj uređaj je prava investicija u vašu ljepotu, dobrobit i dugoročnu štednju.

Uklanjanje dlačica je postupak koji je zadnjih nekoliko desetljeća postao jedan od najvažnijih estetskih tretmana širom svijeta. Prema najnovijim podacima Međunarodnog društva za estetsku plastičnu kirurgiju (ISAPS) za 2021. godinu, diljem svijeta je provedeno 1.837.052 epilacijskih zahvata, od kojih je čak 1.538.982 izvedeno na ženama.

FOREO, u skladu s potrebama svojih korisnika i tržišnim trendovima, švedski beauty-tech gigant, u Hrvatskoj predstavlja dugo očekivani FOREO Peach 2, napredni ultra-tehnološki uređaj za uklanjanje dlačica putem IPL (Intense Pulsed Light) tehnologije, iz udobnosti vašega doma. To je prava investicija u vašu ljepotu i blagostanje, te je povoljna alternativa čestim tretmanima u salonima ljepote.

Opremljen sa velikim (9 cm²) i snažnim (fino a 7.3 J/cm²) prozorom za tretman kože, ultra-visokom brzinom bljeskajućeg svjetla (od 0.5 sekundi), fleksibilnom glavom za jednako pokrivanje krivina i kutova tijela, naprednim prilagodbama putem aplikacije,T-Sonic masažnom pulsacijom i integriranom tehnologijom hlađenja za siguran i bezbolan tretman, epilacija nikad nije bila lakša, brža i učinkovitija.

FOREO Peach 2 ima sposobnost emitiranja do 150 bljeskova u minuti, omogućavajući vam da učinkovito ciljate cijelo tretirano područje. Uz to, uređaj emitira ukupno milijun bljeskova tijekom svog životnog ciklusa, što je više nego dovoljno za tretiranje cijelog tijela tijekom većeg dijela vašeg života. Ipak, neželjene dlačice će sigurno biti uklonjene puno prije toga!

Kako bi ublažio osjećaj topline i blago peckanje tijekom tretmana, FOREO Peach 2 je opremljen integriranim sistemom hlađenja kože. Ovaj sistem pruža iznimnu udobnost i bezbolan tretman, čak i na osjetljivim dijelovima tijela.

Ovaj 360-stupanjski sistem hlađenja kože okružuje prozor za tretman sa svih strana, pružajući optimalno hlađenje na sve dijelove kože koji su izloženi tretmanu. To znači da FOREO Peach 2 ne samo da brzo hladi tretiranu kožu, već i preventivno hladi kožu koju ćete tek tretirati, bez obzira na smjer kretanja uređaja. Sustav osigurava da se uređaj ne pregrijava, ali isto tako štiti kožu od nepoželjnog zagrijavanja.

Preporuka

Preporučuje se korištenje uređaja svakih 14 dana tijekom perioda od 12 tjedana. U fazi održavanja, koristite uređaj jednom mjesečno ili po potrebi, sve dok neželjene dlačice potpuno nestanu.

FOREO Peach 2 je dostupan na foreo.com i kod odabranih prodavača kao što su Douglas i Martimex.

PROMO ČLANAK

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo