Ljepota

Ljepota

Muči vas preuranjena ili zakašnjela ejakulacija? Pročitajte o čemu se radi!

Foto: Shutterstock

Muči vas preuranjena ili pak zakašnjela ejakulacija? Možete li ovu pojavu zaustaviti korištenjem lijekova?

Prikupili smo pet pitanja o ejakulaciji koje ste uputili našim liječnicima, a ako imate pitanje na koje nije odgovoreno u nastavku teksta, postavite i sami pitanje u našoj rubrici Halo, doktore! Odgovor će doći u najkraćem mogućem roku, a samim time i moguće rješenje vašeg problema.

5 pitanja o penisu koje se sramite postaviti svom liječniku!

Preuranjena ejakulacija

Vaše pitanje: Prilikom vođenja ljubavi, imam preranu ejakaciju otprilike 2 min, ako sam pod utjecajem alkohola eventualno to se produže malo. Ne koristim droge, pušim. Mene zanima da li postoji prirodan lijek ili bilo kakva pomoć, obzirom da me to proganja? Unaprijed Vam hvala.

Pročitajte odgovor liječnika.

Koje lijekove koristiti za zaustavljanje preuranjene ejakulacije?

Vaše pitanje: Poštovani doktore, molim Vas za pomoć. Muško sam, imam 23 godine, visina 176 cm a težina 88 kg, sportaš, nepušač, alkohol ponekad u manjim količinama. Naime, za vrijeme spolnog odnosa ejakulacija mi je toliko brza da ne mogu izdržat više od 30 sekundi. Ne znam zašto se to dešava, psihički me ubija i ne mogu više. Čitao sam o Prilligy tabletama međutim ne znam ništa o tom lijeku. Ima li uopće kakvog rješenja za normalnu regulaciju ejakulacije ili ću to imati cijeli život? Zahvaljujem na odgovoru!

Pročitajte odgovor liječnika.

Top 10 neugodnih situacija koje se mogu dogoditi – u krevetu

Zakašnjela i izostala ejakulacija

Vaše pitanje: Imam 40 godina. Bolujem 20 godina od OKP. Liječim se kod privatnog psihijatra. Pijem seroxat, portal i eglonyl. Po tabletama imam nuspojave kao što su erektilna disfunkcija i zakašnjela ili odgođena ejakulacija. Radio sam pretrage krvi hormona i sve ostalo. Sve je u redu osim povišenog prolaktina u krvi. Erekciju uspijem dobiti ali i ne održati, ali pijem tablete viner i to pola tablete i sve je u redu. Najviše me zabrinjava izostala ejakulacija. Nikako da ejakuliram ni sa tabletom pa vas molim kako riješiti taj problem sa zakašnjelom ejakulacijom i kome da se obratim za pomoć? Puno hvala!

Pročitajte odgovor liječnika.

Izraziti umor nakon ejakulacije

Vaše pitanje: Već nekoliko godina nakon ejakulacije osjećam izraziti umor, koji se proteže kroz cijeli slijedeći dan. U zadnje vrijeme osjećam i izrazito smanjenje seksualne želje te imam osjećaj praznih testisa. Navedeni problemi rezultiraju problemima u vezi te strahom od neplodnosti. Moje pitanje je koje sve pretrage bi trebao obaviti da pokušam riješiti navedene probleme.

Pročitajte odgovor liječnika.

Intenzivni bolovi u testisima nakon ejakulacije

Vaše pitanje: Imam 23 godine, nepušač. Već duže vrijeme mi se javljaju bolovi u desnom testisu, većeg intenziteta nakon ejakulacije. Uredna kultura ejakulata i ultrazvuk testisa. Navedeni testis osjetno manje veličine od lijevog.

Pročitajte odgovor liječnika

Neželjena ejakulacija, odnosno spermatoreja

Vaše pitanje: Poštovani, suprug već neko vrijeme ima povremeno curenje sjemene tekućine neovisno o spolnom odnosu. Da li je to normalno da sjemena tekućina povremeno, ali u maloj količini izlazi iz spolovila ili bi to mogao biti znak nekakve upale, bolesti? Ima 40 godina i nema nikakve simptome peckanja, svrbeži niti boli.

Pročitajte odgovor liječnika

Pročitajte i zašto je predigra važna i za muškarce i za žene te saznajte sve o oralnom seksu

Foto: Shutterstock

G. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo