Propolis poboljšava seksualno zdravlje

sace i pcele

Osobe koje redovito uzimaju propolis nemaju problema sa stresom i više uživaju u sesksu!

Kronični problemi prostate rezultat su nakupljanja slobodnih radikala kisika u sjemenoj tekućini. Oni uzrokuju "opekline" na staničnoj razini, a propolis taj neugodan osjećaj ublažava i pospješuje užitak pri seksualnom odnosu.

Ne samo da utječu na kronične probleme upaljene prostate, nego slobodni radikali također ostavljaju trag na muškoj plodnosti, pokazala su istraživanja kineskih stručnjaka. Znanstvenici su se koncentrirali na razne proizvode koji bi mogli učinkovito zaustaviti proizvodnju slobodnih radikala. Propolis se iskristalizirao kao namirnica broj jedan u istraživanju.

Njegov učinak na spermije je izuzetno pozitivan: povećava njihov broj i samim time njihovu plodnost. Spermiji su plivali brže i bili izdržljiviji i otporniji.

Stoljećima sportaši koriste propolis kako bi povećali razinu energije i izdržljivost, a to su karakteristike koje su potrebne za dobar seksualni život.

Propolis, najistraživaniji pčelinji proizvod, jača imunitet, ima anestetički i antitumorski učinak, a kao lijek se koristi još od Antike. Bogat je cinkom, koji se usko veže za pojačanu seksualnu želju.

Propolis lijek za sve

Osobe koje redovito uzimaju propolis lakše se nose sa stresom. Kako sadrži puno amino kiselina, esencijalnih masnih kiselina (kiseline koje naše tijelo treba ali ne može samo proizvesti) i vitamina, pomaže nam boriti se sa svim negativnim posljednicama stresa s kojima se susrećemo svakodnevno. Naravno, to se odražava i na naš seksualni život. Možemo reći kako je propolis glavni čuvar našeg seksualnog zdravlja.

Stoljećima sportaši koriste propolis kako bi povećali razinu energije i izdržljivost, a to su karakteristike koje su potrebne za dobar seksualni život.

Propolis je pravi rudnik nutrijenata koji su tijelu potrebni kako bi ono optimalno funkcioniralo, bilo zdravo, otporno na bolesti i sposobno nositi se sa stresom. Liječnici i nutricionisti ga smatraju potpunim darom prirode jer sadrži sve tvari koje su nam potrebne.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!