4 vježbe kojima mršavite i poboljšavate seksualni život

Vjezbanje, joga, istezanje

Imati tijelo koje je spremno za nevjerojatan seks ima jako malo veze s time kako izgledate goli (iako samopouzdanje koje daje zategnuto tijelo itekako povećava blaženstvo u spavaćoj sobi).

U stvar, manji mišići koje ne vidite ili ne osjećate su ti koji čine razliku. Ključ je jačanje stabilizirajućih mišića u donjem dijelu tijela, zdjelice i "jezgre" (trbušni i donji leđni mišići), tako da se možete nositi s bilo kojom pozom u koju se zapletete... i možete uživati u intenzivnijem "finalu". Napravite dva ili tri seta svake vježbe tri puta tjedno i ne samo da ćete postići seksi tijelo vrijedno pokazivanja, već ćete se s njime i daleko više i bolje zabavljati!

Plie

Dobro za seks jer: poboljšava čvrstoću i fleksibilnost u donjem dijelu tijela.
Stanite s nogama raširenim u širini ramena, prsti na stopalima su okrenuti prema van za 45 stupnjeva, ruke na bokovima. Polako savijte koljena sve dok vam bedra ne dođu u položaj da su paralelna s tlom. Vratite se u početnu poziciju. To je jedno ponavljanje. Napravite ih 12 ili više.

  

Most

Dobro za seks jer:  podiže izdržljivost u mišićima zdjelice, poboljšava orgazam.

Lezite na pod, ruke uz tijelo, koljena savijena, a pete na podu. Podignite kukove sve dok vam se koljena, kukovi i ramena ne izravnaju u ravnoj liniji. Zadržite položaj dvije sekunde, zatim se vratite na početak. To je jedno ponavljanje. Napravite 20.

                                       

Opružanje na pilates lopti

Dobro za seks jer:  jača mišiće trupa kako biste lakše izdržali u raznim pozama.

Zauzmite pozu kao za sklek – s potkoljenicama na pilates lopti, dlanovi na podu. Polako povucite koljena prema prsima. Ispravite noge, odnosno otkotrljajte loptu natrag na početak. To je jedno ponavljanje. Napravite 10 do 15.

                                       

Nagib

Dobro za seks jer: poboljšava fleksibilnost i jača kvadricepse i mišiće trupa.

Kleknite na pod, ruke su sa strane. Držeći glavu i kralježnicu uspravno u liniji s bedrima, polako se nagnite unatrag. Zadržite položaj tri sekunde, zatim se vratite na početak. To je jedno ponavljanje. Napravite 15.

Izvor: Žena.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!