Do savršene linije za samo 2 tjedna uz Tonyja Hortona - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Do savršene linije za samo 2 tjedna uz Tonyja Hortona

Fino ste uživali u purici s mlincima, francuskoj salati i hrpi pečenog krumpira… A sada je sve došlo na naplatu. Nekoliko kilograma viška natjerali su vas u paniku i silno ih se želite riješiti. Ako želite brze rezultate uz ponešto znoja, fitness guru Tony Horton može vam pomoći svojim programom “Fierce and Fab in 14 Days“.

Ovaj sjajni motivator i stručnjak za vježbanje kreator je programa P90X kojeg se ni američki marinci ne bi posramili. Sada je pripremio skraćeni trening koji garantirano topi masne naslage i učvršćuje tijelo.

“Ovo je trening koji nećete napustiti jer osigurava najveće promjene u najkraćem razdoblju“, kratko je Horton opisao svoje vježbe. Koristeći sve mišićne skupine i vježbajući vježbe različitih intenziteta ne trebate duge pauze između serija koje radite, a samim time pospješujete topljenje masti.

Zagrijte se pet minuta i na posao! Pauza je dopuštena između druge i treće runde, a 12-minutni trening ponovite u cjelosti. Ovaj trening odradite četiri puta tjedno i za dva tjedna ćete sigurno riješiti svoj problem.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo