Ljepota

Ljepota

Dream Gym predstavlja novu sezonu za novu formu

Super učinkoviti i raznovrsni funkcionalni trenažeri, superiorni programi i vrhunski treneri – pravi su recept za vaše maksimalno zadovoljstvo i napredak u treningu.

Fitnes centar Dream Gym predstavlja novu programsku shemu. Od sada se svi programi provode u jedinstvenoj, novouređenoj funkcionalnoj dvorani. Nema više klasične teretane, ali vam je na raspolaganju puno više. Osjetite čarobnu moć funkcionalnog treninga!

Super učinkoviti i raznovrsni funkcionalni trenažeri, superiorni programi i vrhunski treneri – pravi su recept za vaše maksimalno zadovoljstvo i napredak u treningu.

Dream Gym predstavlja programe:

Open gym

  • pojedinačno vježbanje od ponedjeljka do petka od 12 do 18 sati te subotom od 12 do 16 sati. Trener Damir vam je u tom razdoblju maksimalno na raspolaganju, radi pravilnog izvođenja vježbi, trening programa, programa prehrane i dr. Javite se za više informacija: 098/708-549 (trener Damir).

Freemotion

  • kružno-intervalni trening na Freemotion spravama, Freemotion The vertex vibro platformama, kardio spravama te raznim funkcionalnim trenažerima s ciljem maksimalnog sagorijevanja viška kilograma.

Fit box

  • Fit box je kombinacija funkcionalnog treninga i rekreativnog boksa s ciljem postizanja zavidne kondicije. U odličnoj atmosferi naučite osnove boksa i izbacite sve negativne vibre iz sebe.

Boot camp

  • funkcionalni intervalni trening visokog ritma, s raznim trenažerima, poput plyo boxeva, bugarskih vreća, TRX-a, girji i dr., vrlo dinamičan i super učinkovit program.

Pogledajte promo boot camp trening iz Poreča:

Hard body

  • provodi se u malim grupama do najviše osam polaznika, vrlo intenzivan, samo za napredne vježbače. Kombinacija vježbi s girjama i vlastitim tijelom, uz korištenje trenažnog kaveza, zgibova te protokole Hardstyle i cross treninga.

Osobni trener

  • trenirajte po originalnom Dream Gym programu funkcionalnog treninga, uz kreiranje osobnog plana prehrane, vrhunske trenere i postignite formu života. Osobni treninzi su prema dogovoru.

Pilates

  • kombinacija kružnog treninga, kardio i vibro treninga te pilatesa pod vodstvom trenerice Adry.

Više informacija o Dream Gymu možete dobiti na Facebooku, e-mailu tomislav@dreamgym.hr ili broju telefona 091 5271374 (Tomislav Dolušić, prof.).

Provjerite Cjenik i Raspored programa.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo