Ljepota

Ljepota

I zagrebačka Dubrava dobiva Gyms4you centar!

Otvorena od 0 do 24 sata, sedam dana u tjednu!

Lanac fitness klubova Gyms4you otvara svoju treću zagrebačku lokaciju 2. svinja u Aveniji Dubrava 33! Ona će kao i ostale Gyms4you teretane biti jedinstvena po svom radnom vremenu te će raditi non-stop, svih sedam dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a u klub će se ulaziti skeniranjem otiska prsta. Jedna članska iskaznica vrijedit će za sve dosada otvorene Gyms4you lokacije (Centar Bundek, VMD Centar i Dubrava).

Prilikom otvorenja ove nove Gyms4you lokacije za sve zainteresirane nove članove vrijedit će posebna ponuda:

  • Subota 2. svibnja od 10.00 do 23.00 sati= godišnja članarina za 995 kn
  • Nedjelja 3. svibnja od 10.00 do 23.00 sati= godišnja članarina za 995k
  • Ponedjeljak 4. svibnja Gyms4you otvara se za trening od 7.00 sati

Gyms4you

Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u Dubravi također će biti opremljen kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, ergometri bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl.

Posebnost ponude čini i OMNIA, sprava za uspješan funkcionalni trening, koja nudi neograničene mogućnosti treniranja, te istovremeno zadovoljava široki spektar: snagu, izdržljivost, stabilnost, fleksibilnost, koordinaciju i brzinu.

Novo u Gyms4you ponudi – funkcionalni trening na otvorenome

Gyms4you, europski lanac teretana, odlučio je proširiti ponudu svojih fitness centara novom uslugom – funkcionalnim fitness treningom na otvorenom. Program otvorenog treninga Gyms4you održava se po unaprijed određenom rasporedu svaki tjedan na jezeru Bundek.

Gyms4you

Gyms4you funkcionalni treninzi na otvorenome traju sat vremena i sastoje se od razgibavanja i trčanja od Gyms4you teretane u Centru Bundek do jezera Bundeka, te zatim, ovisno o vrsti programa, i od vježbi na jezeru, te jogginga natrag do Gyms4you teretane u Centru Bundek. Specifičnost ove vrste programa je da vlastito tijelo vježbača postaje njegov vlastiti uteg te je on podijeljen u tri vrste programa/grupe, ovisno o profilu, snazi i kondiciji vježbača.

Voditelj ovog programa vježbi je Goran Špaleta, ovlašteni Gyms4you osobni trener.

Ponuda za funkcionalni trening na otvorenome uključena je u cijenu godišnje članarine.

Više informacija na Gyms4you.com.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo