Ljepota

Ljepota

Play Fitness Centar – vaša fitness oaza

Play Fitness Centar, otvoren u ožujku 2013. godine u Gradišćanskoj 36, zadovoljit će sve vaše apetite, bilo da ste rekreativac ili profesionalac.

Na 1300 četvornih metara luksuzno uređenog prostora, Play Fitness Centar obuhvaća teretanu s najboljim spravama na tržištu, dvije dvorane za grupne treninge, finske saune, wellness centar, ugodne svlačionice i bar u kojem možete odmoriti nakon napornog treninga.

Ako govorimo o spravama u teretani Play Fitness Centra, važno je napomenuti da se radi o spravama koje će svaki vaš pokret učiniti maksimalno učinkovitim, bez praznih ponavljanja i neprirodnih kutova. Međutim, fitness centar ne čine samo sprave i interijer. U Playu su vam cijelo vrijeme na raspolaganju stručni treneri i ljubazno osoblje. Između ostaloga, savjete o prehrani i treningu možete dobiti i od voditelja teretane, Antonia Furića, legende bodybuildinga, europskog i višestrukog hrvatskog prvaka. Kombinacijom sprava renomiranog proizvođača i vodstvom profesionalnih trenera, svaki član dobiva čvrste temelje za postizanje svog cilja.

Play

Ako ste jedan od onih koji vole motivaciju grupe, u Play Fitness Centru vam je na raspolaganju čak 15 različitih grupnih treninga, kao što su Functional Drill, Abs & Booty, Boxing, TRX, Yoga, Pilates, Morning Workout, Power Pump itd. Treninzi se odvijaju pod stručnim vodstvom trenera u radnoj, ali i društvenoj atmosferi. Za 299 kuna mjesečno imate mogućnost kombinirati sve grupne treninge različitih intenziteta i na taj način graditi svoj put prema idealnoj formi i vidljivim rezultatima.

NOVO u Play Fitness Centru!!!

Vježbajte – CORE EXPRESS – visokointenzivni trening fokusiran na mišiće trbuha i leđa koji traje 30 minuta! Ovim treningom se brzo postiže lijepo oblikovan trbuh – ono što svi želimo, ali i izduženje leđa – ono što svi trebamo, jer nam višesatno sjedenje u uredima kvari posturu tijela. Core Express možete vježbati odmah nakon posla i u pola sata napraviti puno za svoje tijelo i zdravlje! Ovog puta nema isprika!

Nakon treninga sigurno ćete poželjeti opustiti se i time zaokružiti svoj boravak u Playu. Ovdje možete uživati u različitim vrstama masaža, isto kao i luksuznim tretmanima lica i tijela. Također, članarina uključuje korištenje finske saune, čije su vam dobrobiti neograničeno na raspolaganju.

Play

Dođite na besplatni probni trening i neka Play Fitness Centar postane vaša oaza zdravlja, ljepote i opuštanja!

Gradišćanska 36, 10 000 Zagreb
Radno vrijeme:
Pon – Pet: 6:00 – 23:00
Sub: 8:00 – 22:00 Ned: 14:00 – 22:00

Više pročitajte na internetskim stranicama Playfitness.hr, a centar pratite i na Facebooku.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo