Ljepota

Ljepota

Pop pilates: vježbajte plešući na dobru glazbu!

Dosadili su vam je trčanje po traci, dizanje bučica i znojenje u teretani, tae bo, zumba, joga i pilates? Ako ste probali sve moguće vrste treninga i ubrzo odustali jer su vam dosadni, probajte s pop pilatesom!

Donosimo video popularne blogerice i insturktorice pilatesa kojim ćete zadovoljiti svoju želju za dobrim treningom, ali i isplesati se kao da ste u noćnom klubu. Od rekvizita će vam trebati podmetač za vježbanje, udobna odjeća i – sunčane naočale!

Cassey Ho je instruktorica fitnesa i pilatesa koja je pokrenula (video) blog kako bi svoje znanje i zarazno vedru osobnost podijelila sa svima koji žele biti u dobroj formi i pri tom se dobro zabaviti. Na Blogilatesu ćete pronaći pop pilates video isječke vježbi kojima možete preoblikovati svoje tijelo i nimalo se ne sramiti onoga što imate za pokazati u oskudnom bikiniju.

Donosimo vam pilates rutinu koju je Cassey Ho osmislila uz glazbenu podlogu Korejanca Psyja – pjesmi Gentleman. Sunčane naočale su nezaobilazne ako se želite dobro zabaviti i izgledati kao prava rock zvijezda dok trenirate svoje mišiće i vodite bitku protiv suvišnih kilograma.

Ovom ćete kratkom pilates rutinom ojačati tuke, ramena, trbušne mišiće, stražnjicu i mišiće nogu. Cijeli paket u tri i pol minute!

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo