Ljepota

Ljepota

Seksi trening

Nema nikakve tajne u tome da vježba čini naše tijelo ljepšim, a pogled na same sebe ispred ogledala, nakon puno treninga, može i nas same ostaviti bez daha. No, želite li vježbati i osjećati se seksi? Postoji i ta opcija…

Osim što će vaše tijelo činiti lijepim i vaše zdravlje boljim, postoje vježbe na kojima ćete zaboraviti da radite nešto što vam se ne da jer ćete se osjećati seksi.

Ples na šipci

Veće s dugo ne smatra egzotičnim plesom, nego ga može naučiti svatko! Tijekom plesanja na šipci kružnim, senzualnim pokretima i ovijanjem oko šipke žena se osjeća seksi i uživa u svom tijelu. Velika prednost plesa na šipki za žensko tijelo je činjenica da učvršćuje muskulaturu, ali čuva ženske obline i gracioznost.

Salsa

Zavrtite se na plesnom podiju u ritmu salse i izgubite u 30 minuta do 200 kalorija! Nije bitno jeste li odličan plesač, bitno se opustiti, njihati stražnjicom i bokovima te uživati u senzualnim pokretima. Ako plešete s partnerom, nakon treninga nastavite putem spavače sobe i nastavite sa senzualnim treningom!

Trbušni ples

Trbušni ples je s razlogom prozvan i plesom erotike jer iz žene izvlači ono najbolje. Ako ste ikad gledali nastup trbušne plesačice sigurno ste primijetili da se ona osjeća izvrsno u svom tijelu. Čak i ako imate koji centimetar viška na trbuhu, možete biti seksi i zavodljivi kada izvodite trbušni ples.

Foto: Flickr.com

A. A. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo