Ljepota

Ljepota

Total Body Coach Boot Camp te čeka na Jarunu!

Želiš istopiti suvišne kilograme u kratkom roku, poboljšati svoju snagu, povećati izdržljivost i sjajno se zabaviti? Za tebe je Total Body Coach Boot Camp trening! Dobar provod je zagarantiran!

Nacrtaj se na promociji novog fitness programa na zagrebačkom moru u nedjelju 2. rujna od 18 do 19 sati, na livadi kod malog jezera  (između odbojke i restorana Lido).

Kroz vježbe će vas voditi vodeći domaći fitness stručnjaci Tomislav Dolušić i Marino Bašić.

Što je to Boot Camp?

Tomislav Dolušić, prof.

To je fitness program, nastao po uzoru na obuku američkih marinaca. Naravno, prilagođen je rekreativcima, a najčešće se provodi na otvorenim prostorima, plažama, parkovima, bez obzira na vremenske uvjete, poput kiše i snijega, što djeluje izazovno i motivirajuće za sudionike.

Trening se provodi u visokom intenzitetu i traje 45 – 60 minuta. Najčešće se sastoji od bodyweight vježbi (vježbe vlastitim tijelom), te kroz poskoke, sprinteve, čučnjeve, sklekove, trbušnjake i sl. utječe se na snagu, izdržljivost, koordinaciju, agilnost i ravnotežu.

Više o boot campu: Predstavljamo ti Total Body Coach Boot Camp!

Isti tim fitness stručnjaka kreirao je i Total Body Coach trenerski tečaj. Nakon prvih diplomaca, red je došao na drugu sezonu zainteresiranih! Rezervirajte svoje mjesto za tečaj u rujnu – ostalo je samo još nekoliko slobodnih mjesta (tečaj je ograničen na 16 sudionika). Više o TBC trenerskom tečaju pročitajte u članku Total Body Coach: postani vrhunski fitness trener.

Kontakt za prijavu Tomislav Dolušić, prof. tomislav@dreamgym.hr

Više saznaj na službenoj stranici tečaja Total Body Coach ili Facebook profilu.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo