Ljepota

Ljepota

Total Body Coach Boot Camp – Tjedan otvorenih vrata

Na četvrtom (i zadnjem) promotivnom Total Body Coach Boot Camp treningu, posljednji dan rujna na Bundeku, bilo je zaista izvrsno.

Čak je 75 osoba vježbalo, a mnoštvo znatiželjnika je promatralo iz publike. Svi vježbači su po završetku treninga dobili poklon bon za 15 dana besplatnog vježbanja.

Organizatori su sa zadovoljstvom konstatirali da se njihovoj jakoj trenerskoj ekipi priključio Saša Grošić, vodeći kettlebell stručnjak u Hrvatskoj, koji će s njima voditi treninge i u novoj TBC dvorani. Veliku reportažu napravila je ekipa emisije Sport i fitness Z1 TV, koju možete pogledati u subotu (naravno na Z1 TV) u terminu 9:45 i 17:10 sati. Nakon tog termina tu emisiju, kao i prethodne dvije, pogledajte na YouTubeu (samo upišite ime emisije i Z1 TV).

Fotke pogledajte na Facebooku ili u našoj foto-galeriji.

Ovom prilikom možemo najaviti: od 1. listopada Total Body Coach Boot Camp programe BASIC & PRO, u originalno uređenom prostoru na 550 m2 u sportskom centru ŠESTICA (Zagrebački Velesajam – paviljon 6/1). Raspored i opis programa pogledajte na stranici Total Body Coach.

Ne propustite Tjedan otvorenih vata – besplatno vježbanje za sve u novoj dvorani od 2. do 7. listopada u terminima 9-10 sati, 18-19 i 19-20 sati te 10-11:30 sati za vikend.

Kratki komentari polaznika TBC Boot Campa govore više od tisuću rečenica:

  • “Hvala na fantastičnom treningu! Super atmosfera i jako kvalitetni treneri!“, Zoran Kornet
  • “Imao sam priliku danas vidjeti kako to izgleda i preporučio bi svima… odličan trening u sat vremena!“, Siniša Posavec
  • “Bilo je kao i prva dva puta – odlično. Svaka čast“, Renata Periša Kečkeš
  • “Odradio sam Boot camp 🙂 nadam se da se budem sutra mogel odgegat do posla ;)“, Mario Kušek.

Početkom rujna na Jarunu je održan prvi Total Body Coach Boot Camp. Atmosfera je bila zaista fantastična, pedesetak vježbačica i vježbača opako se znojilo i dalo sve od sebe. Total
Body Coach Boot Camp oznojio Zagrepčane

Trening su vodili kreatori ovog originalnog koncepta treninga, profesori kineziologije Marino Bašić i Tomislav Dolušić, uz asistenciju čak osam certificiranih Total Body Coach trenera.

Vježbači i svi zainteresirani u publici mogli su vidjeti demonstraciju superiornog trening programa koji uključuje mnoge trenažere poput TRX-a i RIP:60, kettlebellsa, fit boxa, medicinki, bugarskih vreća, SAQ poligona te velikog broja vježbi s vlastitim tijelom, tzv. bodyweight vježbi.

Voditelji TBC Boot Campa, Marino i Tomislav naglašavaju da je snaga ovog programa u kombiniranju intervala vježbanja, gdje se vježbe izvode vrlo visokim intenzitetom, bez odmora unutar runde.

Trening protokol

Nakon desetminutnog dinamičkog zagrijavanja, slijedila je TABATA runda. Potom u glavnom dijelu treninga polaznici su bili podijeljeni u grupe s četiri do šest vježača koji su obilazili osam radnih stanica.

Na svakoj stanici vježbalo se tri minute bez odmora, s različitim trenažerom i po instrrukcijama TBC certificiranih trenera. Odmor između rundi trajao je jednu minutu, a na samom kraju slijedilo je pet minuta istezanja.

Trening je trajao 55 minuta, a mnogi su polaznici kasnije komentirali da im je vrijeme naprosto proletilo.

U ovakav trening program mogu se uključiti totalni početnici, ali i rekreativci i profi vježbači na najvišoj razini. Poanta je da se svaka vježba može izvesti na više razina, doziranje je individualno, a učinkovitost maksimalna. Cilj ovakvog treninga je maksimalno sagorijevanje viška kilograma te vrlo brzo dobijanje zavidne kondicije i mišićne definicije.

Više saznajte na službenoj stranici tečaja Total Body Coach ili Facebook
profilu
.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo