Ljepota

Ljepota

Total Body Coach – prvi “diplomci” uspješno završili tečaj

Total Body Coach – prvi tečaj je završen s velikim uspjehom i u fantastičnoj atmosferi.

S puno znoja, upornosti i oduševljenja, 16 je fitness entuzijasta steklo certifikat 1. stupnja Total Body Coach (Basic Level 1) ovog vikenda. Riječ je o jedinstvenom fitness tečaju kojim su polaznici uspješno savladali osnovna znanja i tehnike funkcionalnog treninga i raznovrsnih trenažera te kako zaokružiti proces treninga s klijentima/članovima.

Kroz dva vikend seminara i pet dana prakse u fitness centrima DREAM GYM i BASIC GYM ONE, “diplomci“ su prošli 12 tematskih cjelina: Freemotion funkcionalni trening, Kettlebells (girje), tradicionalni & kardio trening, nutricionizam, medicinke i fit lopte, vibracijski trening, RIP: 60/TRX, Bodyweight, Fit box, Crossfit, Weightlifting, Stratching, SAQ i Powerlifting. Među ostalim trenažerima našle su se i indijske palice, konopci, bosu, staby ili gymstick.

Za edukaciju su se pobrinuli vodeći fitness treneri s preko 20 godina iskustva u fitness industriji, Marino Bašić i Tomislav Dolušić.

Total Body Coach

Ako je i vas zaintrigirao ovaj super-power fitness tečaj, uskoro možete dobiti i svoju priliku okušati se u Dream Gym i Basic Gym One svijetu dobre forme i zdravlja. Naime, termini i mjesta održavanja idućih TBC tečajeva od rujna do prosinca bit će uskoro objavljeni. Sve daljnje aktivnosti pratite na Ordinaciji ili Totalbodycoach.com.hr.

Provjerite kako je tečaj prošao u našoj foto-galeriji.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo