Ljepota

Ljepota

Total Body Coach – Special Level

Saznajte koja je tajna popularnih programa Insanity i P90X, kako se i fizički i mentalno pripremiti za trening, kako spriječiti ozljede, kako realizirati prehranu za dobivanje mišićne mase i definicije…

Za kraj sezone Total Body Coach tim je za vas pripremio nešto posebno! Koja je tajna popularnih programa Insanity i P90X? Kako se i fizički i mentalno pripremiti za trening? Koje metode prevencije i rehabilitacije su najučinkovitije?

Nakon uspješno odrađenih Total Body Coach tečajeva kroz koje je dosad prošlo više od 100 polaznika, Total Body Coach tim tim je za vas pripremio nešto novo. Special Level je edukacija na kojoj će osim članova tima predavati i gostujući predavači – vodeći stručnjaci u svom području.

Prvi Special Level na rasporedu je 8. i 9. lipnja, a svi polaznici će moći saznati više o popularnim programima treninga (Insanity, P90X, Athletic Performance Training), mentalnoj pripremi u sportu i rekreaciji, pripremi za trening, rehabilitaciji, te prehrani i treningu s ciljem dobivanja mišićne mase i definicije.

Edukacija je otvorena za sve zainteresirane, bez obzira jesu li prethodno pohađali Total Body Coach tečaj.

TBC tim

Teme i predavači – Total Body Coach Special Level

1. P90X (Tomislav Dolušić i Marlena Zeman)

Vrlo je bitno za trenere koji rade u sportu i rekreaciji da budu upoznati s popularnim načinima treninga, bez obzira koriste li ga u svom radu u potpunosti ili samo njegove segmente. Cilj je da upoznaju ideju koja stoji iza P90X sustava te sve njegove prednosti i mane kao i načine kako ga unaprijediti i prilagoditi.

2. Mentalna priprema u sportu i rekreaciji (Igor Čerenšek)

Za svakog tko radi u sportu, rekreaciji ili trenira samog sebe, bitan je mentalni dio. Mentalne vještine poput boljeg fokusiranja, povećanja motivacije i opuštanja omogućuju nam da postignemo bolje rezultate i prije ostvarimo željene ciljeve. Bitno je da se upoznate s takvim metodama jer vam mogu biti od velike pomoći, bilo da ste trener, sportaš ili rekreativac.

3. Uvodna priprema za trening (Goran Sajko)

Pravilno se pripremiti za trening te omogućiti tijelu da na takav način bolje funkcionira, radi na višoj razini i postigne veću učinkovitost u treningu prelazi gotovo u umjetnost. Upoznajte najbolje načine pripreme tijela za rad, a ujedno svedite mogućnost povrede na minimum.

4. Feldenkrais metoda u sportu i rekreaciji (Krešimir Šoš)

Upoznajte metodu koja će vam pomoći da se povežete s prirodnim sposobnostima pokreta. Na taj način ćete se osjećati ugodnije i prirodnije. Učenje pokreta s manje napora olakšava život, svakodnevne aktivnosti, ali i sportsku izvedbu. To je svjetski poznata metoda koja polako postaje trend i u našoj regiji.

5. Insanity fitness (Barbara Horvat/Marlena Zeman)

Trenutno jedan od najpopularnijih programa treninga na svijetu koji se uspješno počeo provoditi i kod nas te praktički postao novi trend u fitnes industriji.

Saznajte zašto je toliko popularan, zašto tako brzo dovodi do vidljivih rezultata te na što treba paziti prilikom provođenja takvog programa treninga.

6. Athletic Performance Training (Saša Grošić/Marino Bašić)

Ovu uspješnu metodu treninga je kreirao Saša Grošić, a namijenjena je osobama koje žele intenzivno trenirati te na siguran i brz način doći u dobru formu. Naučite postavke, načela i metode treninga koje stoje iza ovog sustava. Saznajte tajnu APT programa koji već godinama donosi odlične rezultate onima koji vježbaju prema njegovim načelima.

7.Trening = rehabilitacija (Tomica Madjerčić)

Često nismo svjesni da ciljevi treninga nisu samo podizanje fizičkih sposobnosti već i segment prevencije i rehabilitacije. Saznajte koje stvari su najčešće problematične kod vježbača te kako ih na ispravan, učinkovit i brz način ispraviti.

8. Metode treninga i prehrane za dobivanje mišićne mase i mišićne definicije (Zdenko Klarić)

Možemo se zavaravati koliko god želimo, ali većina ljudi vježba zbog fizičkog izgleda. Saznajte kako na najbolji način kombinirati prehranu, trening i druge metode da bi postigli željene ciljeve, tj. izgubili ili dobili na tjelesnoj težini, odnosno mišićnoj masi.

Cijena edukacije

  • cijena za polaznike sva 3 TBC Levela – 1199 kuna
  • cijena za uplate do 20.05.2013. – 1699 kuna
  • cijena za studente – 1699 kuna
  • 4redovna cijena – 1999 kuna

Podaci za uplatu potražite na stranici Total Body Coach tečaja.

Broj polaznika: 25

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo