Ljepota

Ljepota

Total body studio by Dream gym

Dolka sport d.o.o. u suradnji s fitness centrom Dream gym donosi vam originalan koncept: fitness studio za osobni trening – Freemotion 45 total body studio.

Ovaj koncept temelji se na originalnom i super učinkovitom sustavu treninga Dream gym mania koji se potvrdio u praksi, a kojeg je osmislio kineziolog Tomislav Dolušić, osobni trener s dugogodišnjim iskustvom.

Freemotion 45 total body bazični je program ovog trening sustava. Program je nastao polazeći od činjenice da trening mora biti interesantan, raznolik, kratak i vrlo učinkovit. Prilagođen je svim dobnim skupinama, ženama i muškarcima, početnicima i naprednim vježbačima. Izuzetni rezultati postižu se i u radu s profesionalnim sportašima.

Maksimalno sagorijevanje viška kilograma, snaga i izdržljivost u samo 45 eksplozivnih minuta!

To je varijanta kružno-intervalnog treninga gdje se izmjenjuju aerobni i anaerobni intervali. Interval rada na stanici traje 30 – 60 sekundi, a između stanica nema odmora. Svatko radi u svojoj aerobnoj zoni i potrošnja kalorija je maksimalna! Najbolje je to što dok topimo višak kilograma, istovremeno dobivamo snagu, izdržljivost i definiciju!

Fitness konzalting & franšiza – jedinstvena formula 3×3

Dolka sport d.o.o. ekskluzivni je zastupnik Freemotion sprava za Hrvatsku i regiju, te pružatelj franšiznih usluga trening sustava Dream gym mania. Koncept je temeljen na jedinstvenoj formuli 3×3, odnosno sinergiji tri čimbenika poslovne filozofije i tri čimbenika trening filozofije.

Poslovna filozofija – koju čine Freemotion fitness sprave (hardware), originalni trening programi, te certificirani treneri za provođenje tih programa (software).

1. Sprave – Freemotion fitness sprave – sprave koje su na fitness tržištu napravile pravu revoluciju čine bazu ovog programa, a nadopunjuju se s ostalim vrhunskim trenažerima.

2. Programi Freemotion 45 total body (bazični program), Fit box & Freemotion (kombinacija kružnog treninga i rekreativnog boksa), Cardio & Vibro pilates (kombinacija klasičnog pilatesa, kružnog i vibracijskog treninga) i Osobni trener (sinteza svih navedenih programa).

3. Treneri – Certificirani treneri obučeni su za besprijekornu provedbu svih programa, na čelu s kineziologom Tomislavom Dolušićem.

Trening filozofija sastoji se od sinergije tri važna čimbenika: funkcionalnog, vibracijskog i kardio treninga. Trening traje 45 minuta, a svaki od ova tri čimbenika traje po 15 minuta!

1. Funkcionalni trening – Za razliku od “klasičnog“ treninga u teretani, kojim pogađamo samo jednu mišićnu skupinu, funkcionalnim treningom djelujemo na više mišića i zglobova odjednom uz pomoć funkcionalnih Freemotion sprava. Posebno ističemo Freemotion Dual Cable Cross – jedinstvenu multifunkcionalnu spravu koja je napravila pravu revoluciju u fitness industriji!

2. Vibracijski trening – Provodi se na najboljoj svjetskoj vibracijskoj platformi – Freemotion The Vertex i skraćuje vrijeme treninga. Vibro platforma može se koristiti kao samostalan trenažer.

3. Kardio trening – Provodi se na svim vrstama kardio trenažera: trakama za trčanje, bicikl – ergometrima, veslačkim ergometrima, steperima, elipterima idr. Freemotion Incline Trainer je jedina traka na svijetu za trčanje uzbrdo! Postiže se nagib od čak 30 posto!

Prostor za provedbu programa

Ovaj program može se provoditi u malim zasebnim studijima i kao izdvojeni dio u postojećim fitness & wellness centrima. Ako se implementira u već postojeće centre (fitness & wellness centri, hoteli, beauty saloni i sl.), podići će njihovu ponudu na najvišu razinu. Također je idealan za manje privatne hotele i apartmanska naselja. Ako želite kvalitetno opremiti svoj home gym, ovaj poslovni koncept je savršeno rješenje za vas!

Studio varijante:

Basic studio (25 – 50 m2; osobni trening 1:1, 2:1, male grupe tri-šest polaznika)

Silver studio (50 – 75 m2; osobni trening 1:1, 2:1, male grupe tri-osam polaznika)

Platinium studio (75 – 150 m2; osobni trening 1:1, 2:1, male grupe tri-osam, velike grupe osam-12 polaznika) Ovakav studio nalazi se u fitness centru Dream gym. U njemu se provode svi navedeni programi i služi kao show room Freemotion sprava.

Podrška i marketing

Prepoznatljiv brand, 20 godišnje iskustvo našeg stručnog tima, permanentna edukacija, uvijek nove i svježe ideje stoje iza ovog projekta. Zajednički marketing putem elektroničkih i pisanih medija, fitness kolumne, newsletteri garantiraju da će ciljana skupina klijenata brzo saznati za vas.

Isplativost projekta

Ako želite pokrenuti vlastiti fitness posao, otvoriti studio za osobni trening i trening malih grupa, nisu vam potrebna velika ulaganja! Za opremiti freemotion 45 total body basic studio (veličina 25 – 50 m2) dovoljne su tri bazične sprave: Freemotion Dual Cable Cross – multifunkcionalna sprava, Freemotion The Vertex – vibracijska platforma i jedna kardio sprava – Freemotion Incline Trainer – traka za trčanje uzbrdo ili neki drugi kardio trenažer.

Već s ovakvim opremljenim studijom, radeći po programu Freemotion 45 total body, svojim članovima možete pružiti vrhunsku i originalnu uslugu, na njihovo i vaše zadovoljstvo! O svemu se detaljno možete informirati na Dream gym, te poslati upit na tomislav@dreamgym.hr. Također možete navratiti u fitness centar Dream gym u Zagrebu (info 6670 – 514) i isprobati u praksi Freemotion sprave i programe.

Slijedite intuiciju, prepoznajte ovu originalnu poslovnu priliku! Tim Dream gyma stoji vam na usluzi za sva pitanja i sugestije. Osjetite moć pokreta!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo