Ljepota

Ljepota

Video: Britney Spears objašnjava svoju rutinu vježbanja

Foto. Shutterstock

Poznata pjevačica i majka dvoje djece nakon svih uspona i padova još uvijek se trudi izgledati fantastično

Britney Spears poznata je po brojnim hitovima kao što su Baby One More Time, Toxic, Oops! I did it Again, I’m Not a Girl, Not Yet a WomenU svojim je spotovima uvijek izgledala odlično te je plesom i odjećom isticala svoje čvrsto tijelo. Kada vježbamo ne smijemo se koncentrirati na samo jedan dio tijela, nego je potrebno svaki dan uvježbavati noge, ruke, trbuh, leđa i stražnjicu. Britney svakodnevno odrađuje cikličke treninge uz pomoć opreme prilagođene za svaki mišić. 

Preskačite uže za bolje zdravlje i vitku liniju

Na njenom Instagram profilu moguće je pratiti njene treninge i načine na koje ostaje u formi. Također, ako nema vremena, zbog obaveza, otići u teretanu ipak se trudi stalno biti u pokretu. Jaše konje, vježba jogu na plaži te svoju kondiciju održava izvedbom prilično teških koreografija na turneji za koje treba puno energije i volje. 

Evo kako napokon možete zavoljeti vježbanje

Njeni se treninzi sastoje uglavnom od dizanja utega te vježba pod pritiskom kako bi dobila najviše od svake tjelovježbe. Ako se ne možete natjerati da počnete vježbati već danas, pronađite partnera ili partnericu koji će vam pomoći, vježbati s vama svakoga dana te biti motivacija u ovoj novoj avanturi. 

Ovako ljeti održavaju top formu Michelle Obama, Shakira, Lady Gaga…

M.S.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo