Video: Vježba za grudi - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Video: Vježba za grudi

Na Kalifornijskom sveučilištu u Los Angelesu, provedene su studije koje donose informaciju da ženske grudi stare čak tri puta brže od ostatka tijela. Priroda im nije naklonjena, no možda možemo učiniti nešto za njih?

Ako gubite na kilaži, velike su šanse da ćete prvo primijetiti gubitak volumena upravo na grudima. Na žalost, ne možemo birati na kojim ćemo područjima skinuti najviše masnoće.

Vježbe za grudi

Za početak ispravite držanje, ne spuštajte ramena i ispravite se kada ste pred kompjuterom.

Mnoge žene nikada ne preskaču nanošenje kreme na lice, a takav stav trebale bi imati prema svojim grudima. Piling za tijelo otkloniti će mrtve stanice kože i dozvoliti koži da diše, a hidratantni losion koži će pružiti potrebnu vlagu.

Radite na ojačanju prsnih mišića. Mali i veliki pektoralis su dva mišića koja se nalaze ispod grudi. Ako ojačate ove mišiće, grudi će vam izgledati punije i čvršće. Pomoći će vam i sklekovi, koje bi trebali izvoditi osam do dvanaest puta dnevno, dva do tri puta na tjedan.

Vježba “Propadanje”

Još jedna od vježbi je vježba “Propadanja”. Osim na grudi, djelovati će na tricepse i ramena. Ako vam se ne da u teretanu, ovu vježbu možete obaviti kod kuće. Potrebne su vam dvije stolice, a kako ćete ju ispravno izvesti, pogledajte u videu.

Radi se o složenoj vježbi koja će pored grudi uključiti u rad i vaše tricepse i ramena. Sa obzirom da se radi o složenoj vježbi izvodite je na početku treninga. Ova vježba se inače izvodi na spravi koja se zove razboj i radi se o bodyweight vježbi, ali u kućnom okruženju može se izvoditi koristeći se sa dvije stolice. Pogledajte video:

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo