Ljepota

Ljepota

Vježbajte u paru – zabavnije je!

Ako je za vas vježbanje nešto što radite nasamo i rijetko se pritom zabavite, ono što vam treba je partner!

Vježbanje u paru puno je zabavnije, učinak je jednak kao kad vježbate sami, a u rutinu možete unijeti i malo romantike! Pogledajte kako!

Upoznajte nove ljude

Ako ste samac i tražite partnera, potrudite se da ga nađete na pravom mjestu. Sportska dvorana, ili biciklistička staza može biti idealna za upoznavanje novih ljudi. Krenite na piće s nekim koga ste tamo upoznali, ili se pridružite aktivnostima na otvorenom, gdje također možete upoznati zanimljive ljude.

Preobratite stalnog partnera

Kako biste što više sudjelovali u životu onog drugog, pokušajte partnera naučiti neke vježbe. Vi njemu pokažite kako se izvodi joga, a on vama može pokazati kako se rade pravi trbušnjaci.

vjezbanje nordijsko hodanjeNe obazirite se na različitosti

Naravno, muškarci će najčešće većinu vježbi izvoditi jače i brže od žena. No, i ovom se problemu može doskočiti. Naprimjer, ako ne možete držati korak s njim, umjesto trčanja vozite bicikl. Budite maštoviti i vidjet ćete kako je sve moguće!

Vježbanjem u dvoje ne samo da ćete ovim uštedjeti na zajedničkom vremenu, nego biste mogli i produbiti vezu s partnerom. Ako trenutno nemate ideja, nudimo vam pet savjeta kako kvalitetno vježbati u paru:

  • Planinarenje: Nema ništa romantičnije od laganog planinarenja šumskim krajolikom te stanke za piknik.
  • Tenis: Tenis je izvrstan za otkrivanje koliko ste dobri u timskom radu, pogotovo ako se igra u četvero.
  • Dan na plaži: Ponesite sa sobom loptu i provedite čitav dan u aktivnostima na pješčanoj podlozi!
  • Pješačenje: Proučite novo susjedstvo, odšećite do novog restorana koji i nije tako blizu, ili prošećite do kina ili kazališta.
  • Veslanje: Jedan sat na jezeru dovoljan je da se pobliže upoznate, a usput poradite i na mišićima gornjeg dijela tijela.

M. Popović

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo