Ljepota

Ljepota

Zdrava i lijepa koža bez kompromisa: dermatologinja dijeli savjete za hladne dane

Doc. dr.sc. Ivana Prkačin savjetuje kako očuvati zdravu kožu u zimskim uvjetima

Osjetljiva koža može se očitovati na brojne načine i kao odgovor na brojne okidače. To znači da se potrebe njege osjetljive kože mogu uvelike razlikovati od osobe do osobe. Sveobuhvatno istraživanje znanosti o koži dovelo nas je do prepoznavanja 5 znakova koji su uobičajeni među osobama s osjetljivom kožom, a s dolaskom hladnih mjeseci dolazi i izazov suhe kože.

Suhoća, nadraženost, grubost, osjećaj zatezanja i slabljenje kožne barijere predstavljaju pet osnovnih znakova osjetljivosti kože, a specijalistica dermatologije i venerologije Doc. dr.sc. Ivana Prkačin u videu nam donosi savjete za očuvanje zdrave i sjajne kože tijekom hladnijih mjeseci uz Cetaphil.

CETAPHIL Zimski vodič za savršenu kožu: Doc. dr.sc. Ivana Prkačin (youtube.com)

O Cetaphilu

Brend Cetaphil i njegovi proizvodi za osjetljivu kožu uživaju povjerenje već više od 70 godina. Neprestanim provođenjem strogih kliničkih ispitivanja stječu reputaciju dermatološki ispitane njege za osjetljivu kožu u SAD-u i ostalim zemljama širom svijeta.

Shutterstock

Danas je Cetaphil dostupan u više od 70 zemalja diljem svijeta i u ponudi ima širok asortiman proizvoda za svakodnevnu njegu kože, od čistača i hidracijske njege do proizvoda za bebe i rješenja za razna stanja
osjetljive kože.

Više informacija o proizvodima pronađite na: https://www.cetaphil.hr/
Pratite nas na Instagramu https://www.instagram.com/cetaphil_hrvatska/

PROMO ČLANAK

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo