Ljepota

Ljepota

Beskompromisan sportski GPS sat tvrtke Garmin

fēnix®3 HR Sapphire multisport uređaj podržava cijeli niz sportskih aktivnosti, od trekinga, triatlona, biciklizma, skijanja, planinarenja i dr. Garmin ElevateTM tehnologija praćenja pulsa na zapešću svakodnevno omogućava i točne podatke o potrošenim kalorijama tijekom dana.

Uz tanji sportski dizajn, kvalitetne detalje kao što je okvir od nehrđajućeg čelika, sjajni safirni visoko rezolucijski zaslon u boji otporan na ogrebotine, inox tipke te funkcije pametnog sata, ovaj multisport uređaj ima i kupolastu safirnu leću te čvrstu kopču od nehrđajućeg čelika za najzahtjevnije sportaše. Uz inovativnu čeličnu Exo™ antenu za brži prijem i točnije pozicioniranje GPS i GLONASS satelita osigurana je i učinkovita zaštita sata u teškim uvjetima.

Odlike sata

Sat je vodootporan do 100 metara, tako da možete sigurno plivati, ići na kajakarenje, ali i baviti se nekom od ekstremnih vodenih aktivnosti. Za savršenu čitljivost u svim uvjetima osvjetljenja zaslužan je sjajan safirni Chroma zaslon u boji. Tu je i trajnost baterije do 40 sati u UltraTrac™ načinu rada za uštedu baterije, 16 sati u GPS modu i do 3 tjedna kad se koristi kao pametni sat. Osnovne funkcije sata uključuju alarme, melodije, vibracijske alarme, štopericu i brojač vremena. Također je moguće birati između različitih digitalnih, pa čak i analognih prikaza točnog vremena personalizirajući izgled sata.

fēnix®3 HR Sapphire je opremljen s naprednim trening funkcijama koje rade kao osobni trener te pomažu poboljšati kondiciju. Uparen s dodatnim senzorom broja otkucaja srca, koji se prodaje zasebno, može se procijeniti VO2 Max za ocjenu fitness razine.

Na temelju izračuna VO2 Max predvidjet će vrijeme oporavka, napravit njegovu provjeru nakon intenzivnih treninga i dati informaciju o potrebnom odmoru prije sljedećeg treninga. Uparen s HRM-Run™ senzorom provjerava obrazac trčanja i daje naprednu metriku dinamike trčanja koja uključuje tempo, vertikalnu oscilaciju i vrijeme kontakta s tlom za učinkovitije trčanje.

Uz to može biti i daljinski upravljač za Garmin VIRB® Ultra 30 akcijsku kameru. Koristeći ANT+™ tehnologiju moguće je pokrenuti i prekinuti snimanje te fotografirati željeni trenutak. fēnix®3 HR Sapphire kompatibilan je i sa senzorom temperature i brzine/kadence, te s mjeračem snage Vector™.

Tu si i funkcije za treking, poput nove funkcije “Auto-Run-Climb” izmjena koja predstavlja treking trkača s automatskom izmjenom aktivnosti s najrelevantnijim podacima ovisno o tome je li kretanje započelo na ravnoj površini ili uzbrdici. Brojač kilometara na usponu također omogućuje praćenje vremena uspinjanja neovisno o pojedinom treningu pohranjenom u satu. U bazenu ili na otvorenoj vodi može pratiti prijeđenu udaljenost, tempo, brojati zamahe i još puno toga. Ski/Board način rada daje podatke o brzini, prijeđenoj udaljenosti, vertikalnom padu.

Za svakodnevno nošenje su funkcije za praćenje aktivnosti: prilagođeni dnevni cilj broja koraka, brojanje istih, potrošene kalorije, prijeđena udaljenost tijekom dana te noću za praćenje kvalitete sna i vibracijski alarm za kretanje nakon jednog sata neaktivnosti.

Brojne navigacijske funkcije

fēnix®3 HR Sapphire dolazi s čitavim nizom navigacijskih funkcija. Uz ugrađen barometar i auto kalibracijski visinomjer te 3-osni elektronički kompas omogućeno je pouzdano navođenje obilježenim i neobilježenim stazama. Korisnici mogu planirati putovanja i navoditi rutom, označiti poziciju kao što su kampovi ili točke interesa te obilježiti GPS trag prijeđenog puta. Odlična i pouzdana funkcija TracBack® pruža mogućnost navođenja na početnu točku. Pruža podršku i za uređaj za praćenje pasa.

Putem Smart Notification funkcije osigurano je uparivanje smartphone uređaja (ovdje možete pogledati s kojim se uređajima sat može upariti) s bežično povezivim satom za primanje poziva, tekst i email poruka, što čini razmjenu i pohranu aktivnosti jednostavnijom nego ikad prije, bilo automatskim učitavanjem na Garmin Connect, preko Wi-Fi® hotspot lokacija ili putem Garmin Connect Mobile aplikacije i Bluetooth® tehnologije.

LiveTrack Auto Start funkcija olakšava praćenje aktivnosti obitelji i prijateljima, automatski se pokreće čim korisnik započne s aktivnosti. Za dodatnu učinkovitost treninga, analizu, razmjenu podataka i funkcije tu je Garmin Connect besplatna online zajednica.

Uz Connect IQ aplikaciju, fēnix®3 HR Sapphire se može potpuno prilagoditi osobnim potrebama učitavanjem prilagođenih aplikacija, mini aplikacija, podatkovnih polja i izgleda prikaza zaslona, poput Find My Watch aplikacije pomoću koje možete locirati zametnuti sat. Garmin radi s nekoliko razvijatelja aplikacija nudeći različite aplikacije: Tempo, npr. radi aplikaciju pametni kalendar koja omogućuje pregled dolazećih obveza i šalje email poruku s vašeg sata ako kasnite. Accuweather kreira aplikaciju koja vam daje trenutne informacije o peludnoj prognozi. Outdoor-Active omogućit će vam veliki odabir sportskih aktivnosti zajedno s navođenjem. iSKI stvara aplikaciju koja pruža važne informacije vezane uz snijeg. Octane je zadužen za razvoj Connect IQ aplikacije na način da premosti jaz između treninga u zatvorenom i na otvorenom, Octane ZeroRunner kako biste jednostavno odabrali svoj režim treninga ne gubeći vrijedne podatke. Moxy, vanjski senzor kisika u mišićima prati oksigenaciju bitnih mišića tijekom treninga, za više informacija što se događa u mišićima.

Preporučena maloprodajna cijena za fēnix®3 HR Sapphire iznosi 4.775,00 kn, a za Performer Bundle koji sadrži HRM Run senzor iznosi 5.185,00 kn.

Jamstvo vrijedi 24 mjeseca od datuma kupnje.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo