Strije i trbuščić konačno seksi!

lizzie-miller1

Dvadesetogodišnja Lizzie Miller preko noći je postala senzacija i pokupila simpatije javnosti nakon što je časopis Glamour objavio njene polugole fotografije kojih se photoshop nije dotaknuo.

lizzie-miller1Vide se tako sve «nesavršenosti» -i strije i trbuščić – koje su dosada bile pomno skrivane i retuširane. Lizzie je odmah prozvana novom ikonom i utjelovljenjem ženstvenosti, a njeno gostovanje na Today Showu oborilo je rekorde gledanosti.

Inače, Lizzie je, sa svoja 76 kilograma i 180 cm, često dobivala kritike kako je «prevelika» i za reklamiranje linija za punije. Lizzie priznaje kako se u mlađim godinama često borila s težinom, ali da je svoj izgled napokon prihvatila zahvaljujući zvijezdama koje vole i ističu svoje obline.

'Činjenica da je došlo do ovakve reakcije govori da postoji nešto što ljudi žele vidjeti. Nije mi namjera promicati pretilost, jer nisam pretila, ali nisam ni mršavica', zaključila je Lizzie.

Fotografija Lizzie bila je «skrivena» tek na 194. stranici časopisa Glamour, ali zahvaljujući odličnoj reakciji, uredništvo joj je odlučilo dati puno više prostora u idućem broju.

Hoćemo li i kada i mi dočekati jednu takvu naslovnicu?

D.Š.

 Prati nas na Viber Public Chatu!