Ljepota

Ljepota

U tri tjedna Marija “skinula” 3 cm na svim kritičnim mjestima

Pripremi tijelo za ljeto Marijini tretmani u LIFE City Wellness Centru započeli su prije tri tjedna, nakon pomnog pregleda njenih “problematičnih” dijelova tijela.

Stručnjaci poznatog zagrebačkog wellness centra su zaključili kako naša 22-godišnja studentica ima 5 kilograma viška. A on se većinom nakupio na stražnjici i bedrima. Stoga je i program
LIFE City Wellness Centra ciljano usmjeren upravo na te dijelove. 

undefined                   Tretman LPG aparatom

“Naš dio zadatka odnosi se na poticanje bolje cirkulacije limfe, detoksikaciju, te tretmane poznatim aparatom LPG, koji rješava problem početka “narančine kore” ili celulita koji se počeo nakupljati u svojoj prvoj fazi. LIFE City Wellness Centar koristi vrlo jaki i poznati američki kozmetički brend PEVONIA BOTANICA, tek pristigao na hrvatsko tržište. Brend je izuzetno kvalitetan, baziran na 100 postotnim koncentratima bilja, bez ikakvih kemijskih supstanci i dodataka. Posebno su im učinkoviti tretmani njege tijela koje smo i primijenili na Mariji”, poručuju iz LIFE City Wellness Centra.

Marijini tretmani u LIFE City Wellness Centru započeli su tretmanom “SEA WEED” koji predstavlja uvod u oblikovanje tijela. Potiče mineralizaciju, značajno vlaži i pročišćuje kožu te aktivira krvožilnu cirkulaciju, detoksicira i predstavlja odličnu bazu za pokretanje procesa mršavljenja. Nakon ovog uvodnog tretmana prišlo se redovnim tretmanima LPG aparatom svakih 48 sati. Aparat LPG vrlo je učinkovit, jedan od trenutno najboljih, a u svom radu ima nekoliko programa: od Conturinga, (oblikovanje i zatezanje kože i tijela), Sliminga (mršavljenje) do nekoliko ostalih.

k                      Marija uživa u sauni

“Kod Marije smo se odlučili za Sliming jer je celulit krenuo u svojoj prvoj fazi tijekom koje se rezultati postižu vrlo brzo. Kako bi djelovanje aparata bilo što učinkovitije, prije tretmana aparatom Marija je išla u infracrvenu saunu koja njeno tkivo dubinski zagrijava, potiče cirkulaciju i limfu, te tako poboljšava učinak samog aparata”, objašnjavaju u LIFE City Wellness Centru.

Osim LPG aparata Marija je bila i na anticelulitnim ručnim masažama koje su uvijek dobrodošle u ovakvim tretmanima.

“Marijini rezultati nakon samo 3 tjedna kompletnog programa vrlo su dobri. Mjerenje u našem centru je pokazalo kako je Marija “skinula” po 3 cm na svim kritičnim mjestima. Stoga smo i mi jako zadovoljni njenim rezultatima. U nastavku Marijinih tretmana uključit ćemo pored LPG tretmana i nove tretmane PEVONIA BOTANICA koji su trenutno veliki hit u svijetu – riječ je o tretmanima zelenom kavom GREEN COFFIE BODY TREATMANT. Namjenjeni su upravo razbijanju masnih naslaga, mršavljenu. Uvjereni smo kako će Marija, do kraja programa, uz svoju fitness trenericu, dijetu i naše tretmane oblikovanja tijela imati izuzetne rezultate te da će biti vrlo ponosna na sve što je postigla”, zaključuju stručnjaci LIFE City Wellness Centra.

k                   Anticelulitna ručna masaža

Ako se pitate je li Marija zadovoljna dosad postignutim rezultatima, evo i odgovora:

“Jako sam zadovoljna, jer rezultata ima i to vidljivih.
Najveće promjene primjećujem na području trbuha i struka. Najdraži tretman je
svakako piling tijela te masaža koja slijedi nakon njega. U tome najviše
uživam. Dobra je vijest da su mi i traperice već postale preširoke. Posebno
sam zadovoljna prekrasnim djevojkama,
Majom i Ivanom, koje rade u LIFE City Wellness Centru. Oduševljena sam
njima samima i naravno načinom na koji rade. Wellness centar je prekrasan
i uvjerena sam kako se tamo svaka osoba može opustiti i napuniti baterije
za nove životne izazove”, zaključila je naša kandidatkinja Marija Mareković.

Osim wellness tretmana, za Marijin je uspjeh zaslužno redovito vježbanje s Andreom Rukavinom, profesionalnom
instruktoricom fitnessa i aerobica te pravilna prehrana koju je osmislio magistar nutricionizma, dipl.ing. Nenad
Bratković
.

Ordinacija.hr

Life City Wellness                  
Elancyl paris
                  Triumph

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo