Aloe Vera gel i sprej - darujemo paket proizvoda

Njega kože kupaonica žena djevojka njega lica lice shutterstock 404572321

Aloe vera stoljećima se upotrebljava kao učinkovito i prirodno sredstvo za njegu kože, a Medical Intertrade na tržište donosi dva proizvoda s koncentriranim ekstraktom lista Aloe vere koji olakšavaju probleme kože izložene štetnim utjecajima – Aloe vera gel i Aloe vera sprej.

Aloe Vera gel umiruje, hladi, obnavlja i hidratizira, a pogodan je i za njegu osjetljive, suhe i problematične kože. Lagano se razmazuje, hladi i osvježava kožu, a prikladan je i kao podloga za šminku. Glavni sastojak mu je Aloe vera, biljka koja se već stoljećima koristi za regeneraciju i zaštitu kože od vanjskih utjecaja. Aloe Vera gel hidratizira, njeguje i obnavlja kožu.

Aloe vera sprej djeluje kao trenutno i dugoročno osvježenje za regeneraciju osjetljive kože nakon izlaganja suncu, uklanjanja dlačica te za umirenje kože nakon uboda insekata. Aloe vera sprej ugodan je za nanošenje, lako se razmazuje, hladi, umiruje i osvježava kožu, osobito nakon izlaganja suncu.

Sprej djeluje trenutačno, ali mu je učinak dugotrajan. Uz Aloe veru koja štiti i njeguje kožu, sprej sadrži ekstrakt krastavaca koji umiruje i osvježava, te pantenol (vitamin B5) i hijaluronsku kiselinu koji obnavljaju, umiruju i intenzivno hidratiziraju kožu.

 

 Prati nas na Viber Public Chatu!