Psiha

Psiha

Dan žena: nagradi sebe i svoje prijateljice spa-danom!

Svaka žena zaslužuje vrijeme za sebe. Zato smo u povodu Dana žena odlučili darovati jednu damu i njene dvije prijateljice spa-odmorom iz snova! Zaboravite na sve brige i uživajte u čarima slovenskih Termi Olimia! Za vas smo pripremili jedan od dva paketa – po izboru. Detalje pročitajte u članku. Koga ćemo točno darovati? Saznajte 6. ožujka. Sretne dame imat će priliku uživati na sam Dan žena ili tijekom ožujka.

Briga o djeci, kuhanje, pospremanje, stresan posao… brige su koje svakodnevno opterećuju i iscrpljuju. S vremena na vrijeme treba otpustiti kočnice i okrenuti se sebi. Umor ili loše raspoloženje ostaviti iza sebe i posegnuti za pozitivnim promjenama, priuštiti si i opuštajuće trenutke.

Terme Olimia na Dan žena, u nedjelju 8. ožujka svim pripadnicama ljepšeg spola nude mogućnost da “ukradu” malo vremena za sebe i opuste se na najbolji mogući način. Posebna ponuda za Dan žena uključuje relaksaciju u bazenima s termalnom vodom i podvodnom glazom, uživanje u svijetu sauna u najprestižnijem slovenskom wellnessu Wellnessu Orhidelia za upola nižu cijenu: 17,50 eura po osobi.

Spa

Posebni paketi za prijateljice tijekom ožujka

Tijekom ožujka Terme Olimia osmislile su i poseben pakete za prijateljice.

Prvi paket:

Trosatno korištenje svijeta sauna u Wellness centru Termalia s devet različitih sauna, svi programi u finskoj sauni, vitaminski snack i zeleni čaj za zdravlje tri prijateljice mogu uživati po cijeni dvije karte, tijekom tjedna za 12 eura po osobi, a vikendom i praznikom 14 eura po osobi.

Drugi paket:

U Wellnessu Orhidelia prijateljicama se nudi trosatno maženje, korištenje ogrtača i ručnika, parna sauna s oblozima od čokolade, detoksikacijskog premaza od algi ili meda, iraspršivanje zraka u finskoj sauni Savu. Cijena za tri prijateljice u ožujku povoljnija je za 50 posto u tjednu iznosi 17,6 eura po osobi, a vikendom i praznikom 22,3 eura po osobi.

Terme

Masaža mjeseca – Amala

Masaža Amala nije samo masaža cijelog tijela – ujedno je i njega tijela. Umjesto ulja, za masažu se upotrebljava mangov maslac. Mangov maslac je odličan za tonus kože i njezinu regeneraciju. Posebna pažnja se poklanja stopalima, dlanovima, kao i masaži lica. Nakon masaže osoba se zamota u foliju i odmara 1desetak minuta. Koža je nakon tretmana izuzetno njegovana i regenerirana. Masaža Amala traje 60 minuta, a ukupna cijena za tri prijateljice iznosi 155 eura, odnosno 170 eura za vikend.

Detalje paketa pronađite na Terme Olimia.com.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo