Psiha

Psiha

Dar za jači imunitet i više energije

Za vas smo pripremili 3 kutije Spring vitamina i minerala. Odgovorite na pitanje i za 7 dana saznajte jeste li sretan dobitnik.

Stigao je prosinac, doba kada razmišljamo o najboljim darovima, idealnim sitnicama kojima ćemo razveseliti sebe i svoje najmilije te potvrditi poznatu uzrečicu: ”Davanje je bolje nego primanje.”

U današnjem modernom načinu života, kada se iza svakog ugla kriju skriveni uzroci bolesti (kronični stres, nezadovoljstvo, usamljenost, jednolična i nutritivno siromašna prehrana, industrijski uzgoj hrane, zagađenje, dugotrajno sjedenje i nedostatak tjelovježbe…), ono što najviše želimo za one koje volimo jest upravo – zdravlje.

Zdravlje je najveći poklon i najvažnija stvar u našim životima. Ono je preduvjet za sve ostalo što nam je važno u životu poput prijateljstva, obitelji, ljubavi, karijere, ali i svih naših snova.

Zašto ove godine ne biste voljenim osobama poklonili zanimljive, praktične, ali i zdrave poklone koji će im pružiti više energije i imuniteta, bolje raspoloženje, a u konačnici i bolji izgled?

Prijedlozi poklona za ”vježbače’

Za redovite vježbače ili one koji to žele postati, odaberite poklone poput vesele prostirke za jogu, praktičnog konopa za preskakanje, mini utega za vježbanje ili tečajeva poput tečaja plesa za bolje raspoloženje ili mjesečne karte za plivanje.

A za više energije, jači imunitet te zdravlje i vitalnost cijelog organizma, ovog prosinca upoznajte se s premium vitaminima i mineralima – u blagdanskim Spring DUO paketima.

Poklon za jači imunitet i više energije

Ovog prosinca uživajte u još više imuniteta i energije uz prekrasne Spring vitamins & minerals DUO pakete. Visoke koncentracije svih vitamina i esencijalnih minerala pomažu našem tijelu da se učinkovito bori protiv sezonskih viroza i prehlada, pružaju više energije i vitalnosti te jačaju i štite kožu, kosu i nokte. Ovaj bogati kompleks sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B9 (folna kiselina), B12, vitamin C, vitamin D3, vitamin E, vitamin H, vitamin K1 te esencijalne minerale kalcij, fosfor, magnezij, željezo, cink, mangan, bakar, krom, jod i selen. Poklonite sebi ili bližnjima više zdravlja i energije uz Spring 1+1 gratis DUO pakete.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo